4K/UHD - Arvostelu

4K UHD arvostelu kansi

Justice League

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Supermanin kuoltua Lepakkomies (Ben Affleck) ja Ihmenainen (Gal Gadot) rekrytoivat uutta sukupolvea mukaan ikuiseen taisteluun pahuutta vastaan. Kutsuun vastaavat Salama, Kyborgi ja Vesimies.

Sekavissa tunnelmissa aloittava elokuva tuntuu aluksi pitkään useaa eri tarinaa hätäisesti yhdistelevältä seikkailulta, mutta vähitellen blenderissä syntyy verrattain koherentti ja jopa vetoava supersankariseikkailu. Tarina on lopulta perinteitä kunnioittava, mutta toteutus iskevä ja tuore. Kyseessä on lopulta odotuksia selväjärkisempi ja tenhoavampi seikkailu.

Erinomainen kuva on terävä, värikylläinen ja fantastisen tehosekoittimensa villeimmilläkin kierroksilla hallittu. Anti vaikuttaa läpeensä aidolta 4K:lta, olipa sitten kyse kuvatuista tai tietokoneella luoduista osista, mutta kyse on silti 2K-masteroidusta kuvasta. 2K-masteroinnin huomaa joissakin hahmojen lähikuvissa, mutta keskimäärin lopputuloksen valossa on hyvin vaikea uskoa, että kyse olisi muusta kuin aidosta 4K:sta. Tehokas ja musiikkia hyvin hyödyntävä ääniraita.

4K-version levy on ekstraton, mutta boksista niin löytyvä HD-version levy tarjoaa lisukkeiksi sarja koosteita. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Zack Snyder
Pääosissa: Ben Affleck Gal Gadot Henry Cavill Amy Adams Ezra Miller Jason Momoa Ray Fisher Jeremy Irons Diane Lane Connie Nielsen J. K. Simmons
Tarina: Chris Terrio Joss Whedon
Kuvaus: Fabian Wagner
Musiikki: Danny Elfman

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2017Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
4K HDR 1.85
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112741952

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään