Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Sex Tape

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Vetreä komedia avioparista (Cameron Diaz ja Jason Segel), joka päättää piristää arkiseksi valahtanutta avioelämäänsä kuvaamalla seksivideon omaksi ilokseen. "The Joy of Sex" -kirjan (1972) kuvaamien lukuisten asentojen innoittamana tempaus onnistuu yli odotusten, mutta sitten teknologia tekee parille karhunpalvelluksen ja imaisee videon jakoon pilvipalvelun kautta.

Napakasti kirjoitettu komedia jaksaa oikeasti naurattaa, eikä hidastele liikaa silloinkaan kun hahmojen pitää leikkiä öötä aapisen laidalla. Jo aiemmin elokuvassa "Bad Teacher" vastakkain nähdyt Diaz ja Segel ottavat hahmot omikseen ja heittäytyvät hullutteluun valloittavan estottomasti. Myös ohjaaja on nyt sama, joten tältä tiimiltä voitaneen odottaa vielä lisääkin naurulihasten verryttelyä.

Tuotesijoittelun saralla tämä elokuva edustaa jälleen yhtä merkkipylvästä, sillä tuskin yksikään muu elokuva - edes Steve Jobsin elämänkertaelokuva - on kertonut näin antaumuksella Applen palveluista. Video kuvataan iPad Air 2:sen "parannetulla kameralla", videot latautuvat iMacin kautta ja kun homma alkaa mennä päin prinkkalaa manataan avuksi Siriä, navigointia ja lopulta myös remote wipe -toimintoa. Tämä kaikki kuitenkin istuu tarinaan niin virheettömästi ettei mainostuksesta oikein voi edes pahastua.

Kiitettävän terävä ja vakaa kuva, sekä komedialle tyypillinen hyvä ääniraita. Suppeissa ekstroissa mokia (5 min.), poistettuja ja pidennettyjä kohtauksia (6 min.) ja koosteet improvisoinnista (5 min.), kuvauksista (6 min.), parisuhdeterapiasta (10 min.) ja Rob Lowen hahmon omintakeisesta taidekokoelmasta (2 min.). (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Jake Kasdan
Pääosissa: Cameron Diaz Jason Segel Rob Lowe Rob Corddry Ellie Kemper
Tarina: Kate Angelo Jason Segel Nicholas Stoller
Kuvaus: Tim Suhrstedt
Musiikki: Michael Andrews

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2014Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5051162337775

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Sony) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään