DVD - Arvostelu

The Insider - sisäpiirissä DVD arvostelu kansi

The Insider - sisäpiirissä

The Insider 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Savukejätin tutkimusosaston päällikkö paljastaa, että savukkeita manipuloidaan kemiallisesti, jotta nikotiinin aiheuttama riippuvuus voimistuu.

Michael Mann ohjasi periaatteessa uransa väkivaltaisimman elokuvan, vaikka mitään fyysistä ei kuvatakaan. Iso korporaatio vs. pieni ihminen kuvataan äärimmäisen realistisella tavalla. Jopa ideologisesti vahva sanoma.

Kaiken lisäksi elokuva perustuu tositapahtumiin. Kuvaa median toimintaa erinomaisesti. Pääosassa iski itsensä läpi muuntautumiskykyinen Russell Crowe. Al Pacino tukee erinomaisesti tv-tuottajan roolissaan.

Paha katko kesken biisin, kun levyn kerrosta vaihdetaan. Kuten Mannin kuvissa yleensä, erinomainen kuvan ja äänen synteesi. Super 35 leffateatterissa. Suomi-version kuvaa on haukuttu surkeaksi. En ole laisinkaan samaa mieltä. Mutta R1-versio voi kerrankin olla aavistuksen terävämpi. Ekstroissa dokumentti, jossa esiintyvät Mannin, Pacinon ja Crowen lisäksi päähenkilöiden aidot esikuvat. Traileri. R1-version Inside a Scene -osio puuttuu. Väärä aika kannessa. (PS)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Michael Mann
Pääosissa: Russell Crowe Al Pacino
Tarina: Marie Brenner Eric Roth Michael Mann
Kuvaus: Dante Spinotti
Musiikki: Pieter Bourke Lisa Gerrard

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 1999Kesto: 152 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.38
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    
© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (FS Film) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään