DVD - Arvostelu

Ben-Hur DVD arvostelu kansi

Ben-Hur

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

En koskaan juossut pikkupoikana yhtä innoissani leffasta kotiin kuin Kiistolasta vuonna 1972. Ben-Hur on spektaakkeli ylitse muiden, eeposten eepos. Samalla se tarjoaa harvinaisen uskonnollisen elämyksen myös kaikkein kovimmalle epäilijälle. Tarvittiin juutalainen ohjaaja kuvaamaan Jeesusta. Pitkä kuin nälkävuosi, mutta pituuteen sisältyvät alkusoitot ja väliajat.

Laadukas kuva, jossa on vain hienoisesti yksityiskohtien värinää. 5.1-raita, mutta takakanavat toistavat pääasiassa musiikkia paria tilaefektiä lukuun ottamatta. Kuulussa ajokohtauksessa subwoofer jymisee tehokkaasti. Ekstroissa Charlton Hestonin kommenttiraita, Christopher Plummerin juontama 58 min. dokumentti (koekuvauksissa mm. Leslie Nielsen), kuvagalleria ja traileri. Dokumentissa selviää, että Judahin rooliin harkittiin monia nimiä: Paul Newman, Marlon Brando, Kirk Douglas, Rock Hudson ja Burt Lancaster. Gore Vidal selvittää kuuluisaa homoteemaansa, joka toteutettiin Messalan ja Judahin välille Hestonin tietämättä.

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: William Wyler
Pääosissa: Charlton Heston Jack Hawkins Haya Harareet Stephen Boyd Hugh Griffith
Tarina: Lew Wallace Karl Tunberg
Kuvaus: Robert Surtees
Musiikki: Miklós Rózsa

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 1959Kesto: 223 minuuttia
Julkaisija: Sandrew Kuva:
Anamorfinen 2.75
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Sandrew ) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään