Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

The Prince

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Unisen kunnianhimoton toimintajännäri gangstan elämän taakseen jättäneestä miehestä (Jason Patrick), joka joutuu nyt palaamaan vanhoille konnuille löytääkseen kadonneen tyttärensä.

Kunnianhimoton on sikäli epäreilu luonnehdinta, että tekijöiden tavoitteena on tässä ollut luoda gangsta-versio Clint Eastwoodin Armottomasta. Pyrkimys on aistittavissa, mutta kunnianhimo vaikuttaa silti jääneen alkuajatuksen tasolle. Tarina, dialogi ja hahmot ovat kuin suoraan filmiteollisuuden poistomyymälästä, ja nämä on kursittu kokoon vailla ensimmäistäkään hyvittävää tekijää. Geneerisessä tarinassa olisi pientä saumaa old skool -henkiselle pyssysankaritarinalle, mutta elokuvan mekaanisen vanuttunut ja selittelevä kerronta vesittää vähäisimmänkin uskottavuuden.

Hyvien suhteiden ansiosta mukaan on kuitenkin saatu houkutteleva näyttelijäkaarti, jonka hännän huippuna nähdään työssäoppimisjaksoaan jatkava 50 Cent. Cusrtis "50 Cent" Jackson tekee tässä yllättäen lyhimmän pyörähdyksen miltei cameo-tason roolissa, mutta helpolla pääsevät myös palkkashekkejään laskevat Bruce Willis ja John Cusack. Bruce Willistä houkuteltiin alunperin peräti elokuvan pääosaan, mutta mies ei ilmeisesti uskonut voivansa nostaa tätä B-luokan ryönää pinnan päälle.

Pinta on auttavasti kohdillaan, mutta ääniraita ei vakuuta sen enempää musiikiltaan kuin tehosteiltaankaan. Kuvapuolella jälki on skarppia ja tunnelmallisesti sävytettyä, eivätkä miljöötkään kärsi klaustrofobiasta. Ekstroissa mainoskoneiston tarpeisiin tehtyjä tekijöiden haastatteluita (19 min.), joista paras on John Cusackin väsyneenä antama pakkopulla-tilitys. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Brian A. Miller
Pääosissa: Jason Patrick Bruce Willis John Cusack Curtis Jackson Jung Ji Hoon Jessica Lowndes Jonathon Schaech Gia Mantegna
Tarina: Andre Fabrizio Jeremy Passmore
Kuvaus: Yaron Levy
Musiikki: The Neslon Brothers

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2014Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5706140570469

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Scanbox) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään