Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Labyrintti: Aavikkokokeet

Maze Runner: The Scorch Trials 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Labyrintti-sagan toiseen kirjaan löyhästi perustuva ensimmäinen jatko-osa pelaa edeltäjänsä vahvuuksia - komeita miljöitä ja nuorisoseikkailun tunnelmia - pitkän aikaa hyvin. Napakasti aloittava seikkailu esittelee vankilamaisen turvasataman, jossa ensimmäisen vaiheen kokeista selvinneet nuoret voivat hetken hengähtää. Muurien ulkopuolella odottava maailma kuhisee zombiemaisia elämänmuotoja ja sivilisaation raunioita, mutta tälläkin kertaa myös toivo paremmasta piileksii aidan tuolla puolen.

Sulavan alun jälkeen sukelletaan harmillisen syvälle. Post-apokalyptiselta viisikko-seikkailulta maistuva soppa väsyy vähitellen yhdentekeväksi vaellukseksi, joka suuresta mittakaavastaan huolimatta on enemmän pitkäveteinen kuin eeppinen. Meanderoiva suunnitustehtävä tuo mieleen Kevin Costnerin tähdittämän takavuosien flopin Postman, johon on nyt leivottu mukaan kliseistä zombie-pakoilua. Lopputulos on vanuttunut ja epäuskottava episodi, joka yrittää uuttaa kaikki kliseet yhdeksi punaiseksi langaksi, mutta ei löydä tästä mitään mielenkiintoa. Miljööt ovat yhä hienoja, joskin nyt perin geneerisiä, mutta tarina käänteineen on puuduttavan yhdentekevä.

Kiitettävä kuva ja ääni. Viuhuvien taskulamppujen ja ränsistyvien pilvenpiirtäjien virittämät visuaalit ovat komeita ja ääniraita kepeän teatraalinen. Tekstitetyissä ekstroissa kommenttiraita, moniosainen making of (52 min.), poistettuja kohtauksia kommentein (18 min.), elokuvien välin parsiva videopäiväkirja (5 min.), mokia (15 min.), vertailukoosteita erikoistehosteista (31 min.), kuvagalleria ja trailereita. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Wes Ball
Pääosissa: Dylan O'Brien Kaya Scodelario Thomas Brodie-Sangster Giancarlo Esposito Aidan Gillen Barry Pepper Lili Taylor Patricia Clarkson
Tarina: T. S. Nowlin James Dashner
Kuvaus: Gyula Pados
Musiikki: John Paesano

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2015Kesto: 132 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 7.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112724719

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Fox) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään