Netflix - Arvostelu

The Highwaymen DVD arvostelu kansi

The Highwaymen

 

Elokuva:

Komea periodidekkari kahdesta elämänsä ehtoopuolelle ehtineestä pyssysankarista (Kevin Costner ja Woody Harrelson), jotka suostuvat mukaan Bonnien ja Clyden ajojahtiin.

Hengästyttävän näyttävä, valloittavasti buddy-elokuvaa ja länkkäriä yhdistävä elokuva keinuu salaperäisesti tämän ja toisen maailman välillä vääjäämätöntä yhteenottoa odottaen. Ote on skarpisti tässä hetkessä, mutta tunnelma tavoittaa kiehtovia sävyjä menneestä tulevasta yhtäältä lainvalvojien menneisyyden ja toisaalta lainsuojattomien lähestyvän päätepisteen kautta. Tämä on harkiten punottu jännäri, joka virkistävästi tuntuu jättävän osan sanomastaan katsojan korvien väliin.

Upea 2.4:n pintaan taipuva laajakuva pitää periodinsa täydellisesti ja taiteelliset ambitionsa yhtä korkealla kuin teknisetkin. HD-tason tuntumassa viihtyvä kuva on vakaa ja väritoistoltaan maanläheinen. Vähäeleisesti, mutta virikkeellisesti rakennettu ääniraita pitää hienosti tunnelmaa yllä pitkän taka-ajon aikana. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: John Lee Hancock
Pääosissa: Kevin Costner Woody Harrelson Kathy Bates John Carroll Lynch Kim Dickens Thomas Mann William Sadler
Tarina: John Fusco
Kuvaus: Jason Schwartzman
Musiikki: Thomas Newman

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2019Kesto: 132 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
2.40
  
    

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Netflix) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään