DVD - Arvostelu

Seikkailija Thomas Crown DVD arvostelu kansi

Seikkailija Thomas Crown

The Thomas Crown Affair 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Ideamme alkavat loppua, joten eiköhän panna elokuvat uusiksi. John McTiernanilla taitaa olla painolastia menneisyydessä. Erinomaisia toimintaelokuvia ei ollut vähään aikaan syntynyt, joten ei muuta kuin pureskelemaan vanhaa purkkaa. Tällä tavoin saadaan makua vain lyhyeksi aikaa.

Nykytekniikka mahdollistaa kuvan ja äänen käytön, jota 1960-luvulla ei olisi voinut kuvitellakaan. Mutta tyyliä on vaikea löytää. Brosnanista ei ole kunnon Bondiksi, eikä ainakaan uudeksi Steve McQueeniksi. Hän kuitenkin selviää hieman paremmin kuin Rene Russo, joka on osaansa liian kömpelö ja tuntuu olevan koko ajan valiumeissaan.

Tarkoitus oli kuvata luksuselämää, mutta tekijät osoittavat ravintolassa tietämättömyytensä. Pari tilaa 1981 Krug Grande Cuvéeta, vaikka sellaista ei ole olemassakaan. On Krug Grande Cuvée ja 1981 Krug, ne ovat eri samppanjoja. Russo juo viiniään kupu kädessä ja kahvien jälkeen Brosnan kysyy, maistuisivatko juustopöydän antimet. Espressoa kaadetaan kannusta ja juodaan isoista moteista.

Philipsin DVD-soitin ei suostunut ymmärtämään levyä, mutta Toshiban laptop hyväksyi tämän moitteetta. Erinomainen kuva (Panavision 2.39:1 teatterissa) ja ääni. Ekstroina 24 min dokumentti ”Making of a Masterpiece”, ohjaajan kommenttiraita, Stingin musiikkivideo ”Windmills on Your Mindista” ja 8-sivuinen triviavihko. (PS)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: John McTiernan
Pääosissa: Pierce Brosnan Rene Russo
Tarina: Alan Trustman Leslie Dixon Kurt Wimmer
Kuvaus: Tom Priestley Jr.
Musiikki: Bill Conti

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 1999Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Egmont) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään