DVD - Arvostelu

Shaun of the Dead DVD arvostelu kansi

Shaun of the Dead

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Kieliposkessa tehty englantilainen kauhukomedia, jossa zombie-epidemia uhkaa Lontoon asukkaita. Pubin kanta-asiakkaiden täytyy selvitä koitoksesta voidakseen jatkaa tyhjäntoimittajan arkeaan. Aidosti hauska, näppärällä dialogilla kuorutettu komedia, jolle nauraakseen ei tarvitse olla zombieleffojen ystävä.

Lähes erinomaisen terävä ja tarkka kuva, joka on myös väritoistoltaan moitteeton, joskin ajoittain brittiläisittäin hivenen kylmäksi sävytetty. Roska ei pistä silmään, mutta kohina on havaittavaa. Lievää aliasoitumista esiintyy myös. Ääniraita on ongelmattoman selkeä, mutta subwooferin käytöltään ehkä jopa yliaktiivinen jonkinlaisen jyrinän kuormittaessa ääniraitaa lähes tauotta. Dialogi on selkeä, musiikki vähäeleistä ja tehosteet toimivia.

Ekstroissa ohjaajan ja kirjoittaja/pääosan näyttelijä Simon Peggin hyvä kommenttiraita, poistettuja kohtauksia kommentein (13 min.), mokia (11 min.), making of (7 min.), dokumentti storyboardeista (13 min.), hylättyjä kohtauksia storyboardein kerrottuna (3 min.), kuvagalleria, kokoelma sekalaisia lyhyitä klippejä (7 min.) ja tiiseri, anamorfinen tiiseri, traileri ja tv-spotteja. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Edgar Wright
Pääosissa: Simon Pegg Kate Ashfield Nick Frost Lucy Davis Dylan Moran
Tarina: Simon Pegg Edgar Wright
Kuvaus: David M. Dunlap
Musiikki: Dan Mudford Pete Woodhead

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2004Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.29
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ( Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään