DVD - Arvostelu

Miehet elämässäni DVD arvostelu kansi

Miehet elämässäni

Riding in Cars with Boys 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Drew Barrymore vaihtaa perinteiset enkelin siipensä äitiysmekkoon tulkitakseen 15-vuotiaana raskaaksi tulevan tytön tuntoja 20 vuoden ajanjaksolla 1960-luvulta lähtien. Kevyempien roolivalintojen jälkeen Barrymore on ahtaalle ajettuna yh-äitinä hämmästyttävän uskottava - herättäen vuorotellen sympatiaa ja paheksuntaa.

Sivurooleihin on valittu osaava näyttelijäkaarti, joskin pientä säröä aiheutuu siitä, että Barrymoren teini-ikäistä poikaa esittävä Adam Garcia on todellisuudessa tätä lähes kaksi vuotta vanhempi. Elokuva pohjautuu Beverly Donofrion muistelmiin.

Laadukas kuva on viritetty vähäeleisesti ja kaunistelemattomin sävyin todellisuuspohjaisen tarinan henkeen. ÄÄäniraitaa elävöittää niin ikään pitkä lista aikakauden hittejä. Ekstroissa Barrymoren kommenttiraita, HBO:n making of (22 min.), n. 17 min. tiivistettyjä dokumentteja eri näkökulmista, traileri (anamorfinen, DD5.1) ja filmografiat. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Penny Marshall
Pääosissa: Drew Barrymore
Tarina: Beverly D'Onofrio Morgan Ward
Kuvaus: Miroslav Ondrícek
Musiikki: Heitor Pereira Hans Zimmer

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2001Kesto: 126 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    
© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Egmont) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään