DVD - Arvostelu

Smokkimies DVD arvostelu kansi

Smokkimies

The Tuxedo 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Yhdysvaltain tiedustelupalvelun salainen ase, ultratekninen taistelusmokki päätyy Jackie Chanin ylle ja hetken päästä kaahaillaankin BMW:llä pahojen poikien perässä. Enakko-odotukset pettävät, ja lopputulos on erittäin viihdyttävä ja näyttävä toimintakomedia. Tarina on ilottelun pitimenä riittävä, ja vaikkei näyttelijäsuoritusten saralla ihmeitä nähdä, niin Chanin temput toimivat silti perinteisen leikkisään tapaansa ja Jennifer Love Hewittkin ihastuttanee roolissaan vannoutuneita fanejaan.

Erinomaisen elävä ja tarkka kuva, jossa väritoisto on kohdallaan ja kohina pääosin olematonta. Ääniraita on suhteessa vaatimattomampi, mutta kuitenkin puhdas, virikkeellinen ja verrattain tilava, joskaan ei erityisen dynaaminen tai täydellisen luonnollinen dialogiltaan. Tekstitetyissä ekstroissa perustason making of (13 min.), poistettuja ja laajennettuja kohtauksia (19 min.), hupipaloja (7 min.) ja traileri (DD5.1). Dokkaria lukuun ottamatta kaikki pätkät on taltioitu anamorfisena laajakuvana. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Kevin Donovan
Pääosissa: Jackie Chan
Tarina: Phil Hay Matt Manfredi Michael J. Wilson Michael Leeson
Kuvaus: Stephen F. Windon
Musiikki: Christophe Beck John Debney

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2002Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.79*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään