Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Stardust - Special Edition

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Komea satuelokuva seikkailunjanoisesta nuoresta miehestä ja taivaalta pudonneesta tähdestä (Claire Danes), jotka joutuvat keskelle satumaailman valtataistelua. Neil Gaimanin kirjaan perustuva vauhdikas seikkailu pistää veljekset kisailemaan isänsä kruunusta, Babylonin noidat jahtaamaan ikuisen nuoruuden rohtoa ja kaikki kulminoituu rakkaustarinaan.

Ihastuttava satuseikkailu on mielikuvituksekkaan korkealentoinen, kekseliään hauska ja vieläpä kerronnaltaankin miellyttävän napakka, mikä on yhdistelmänä voittamaton. Sivuosien Robert De Niro salamansaalistajana ja Michelle Pfeiffer noitana ovat molemmat mainiossa vedossa, eikä näytelijäkaarti muutoinkaan jätä toivomisen varaa. Lopputuloksena on läpeensä onnistunut elokuva, joka ei tuhlaa aikaansa kuluneisiin kliseisiin tai tarpeettomiin tappelukohtauksiin.

Tasokas kuva toistaa fantastisen miljöön puhtaasti ja miellyttävän yksityiskohtaisesti, vaikka jälki jääkin osin aavistuksen vahamaiseksi. TIlava ja dynaaminen ääniraita siivittää tapahtumia tyylikkäästi ja Ilan Eshkerin musiikki löytää vaikuttavan tunnelmalliset ja mahtipontiset nuotit. Ekstroissa ohjaaja/käsikirjoittaja Matthew Vaughnin ja käsikirjoittaja Jane Goldmanin kommenttiraita, erinomainen making of (55 min. HD), poistettuja kohtauksia (6 min.), mokia (5 min.), Neil Gaimanin ja Charles Vessin mietteitä ja kiertelyä lavasteissa (10 min.) ja traileri (HD). Ekstrat on kommenttiraitaa lukuun ottamatta tekstitetty suomeksi. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Matthew Vaughn
Pääosissa: Claire Danes Charlie Cox Sienna Miller Ricky Gervais Jason Flemyng Rupert Everett Peter O'Toole Michelle Pfeiffer Robert De Niro
Tarina: Jane Goldman Matthew Vaughn
Kuvaus: Ben Davis
Musiikki: Ilan Eshkeri

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2007Kesto: 128 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 205213EAN: 7332431995604

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Paramount) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään