4K/UHD - Arvostelu

4K UHD arvostelu kansi

Smurfs - The Lost Village

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Smurffien toinen jatko-osa lähtee etsimään Smurfetten syvintä olemusta seikkailussa, joka johtaa ensikontaktiin uuden smurffi-sivilisaation kanssa.

Supliikki ja sulava animaatio-seikkailu rullaa vaivatta, mutta tarinan koukku rahaa ponnettomasti perässä. Vauhtia ja vitsejä riittää, mutta kokonaisuutta vaivaa krooninen deja vu -fiilis. Kerronta tuntuu tähtävän enemmän vanhojen fanien viihdyttämiseen toiston kautta kuin uusien kosiskeluun. Lopulta kyseessä on pikkuhauska episodi, jonka suurin meriitti on saagan tyttöjen nosto tapahtumien keskiöön.

Vakaa ja hallittu kuva näyttää terävältä ja luontevalta 2K-masterinsa suomissa rajoissa. Smurffit näyttävät taktiileilta stressipalloilta ja väritoisto on virkeää menemättä yli, joten antia täyttyy pitää onnistuneena. Silti juuri mikään annissa ei viittaa aitoon 4K HDR -kuvaan, mistä ei taida myöskään olla kyse. HD-luokassa jälki on silti kiitettävän onnistunutta: vakaata, värikylläistä ja luontevan erottelukykyistä. Boksista löytyy myös elokuvan HD-versio omalta levyltään, ja tällä ekstroissa poistettuja kohtauksia sekä sarja sekalaisia koosteita. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Kelly Asbury
Pääosissa: Demi Lovato Rainn Wilson Joe Manganello Jack McBrayer Danny Pudi Michelle Rodriquez Ellie Kemper Ariel Winter Mandy Patinkin Julia Roberts
Tarina: Stacey Harman Pamela Ribon
Musiikki: Christopher Lennertz

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2017Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
4K HDR 1.85
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7330031003279

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Sony) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään