Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Ghostbusters - 3D

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Alunperin pyhäinhäväistykseltä vaikuttanut uusintaversio paljastuu vetreäksi haamuhupailuksi omassa oikeudessaan. Naisenergialla ladattu rebuutti patistaa uuden nelikon New Yorkia uhkaavien haamujen jäljille, eikä tohinassa ehdi haukotus tulla. Näppärin elein alkuperäisille elokuville hattua nostava, ja monista samoista risteyksistä oman tiensä etsivä, elokuva on vauhdikas, hauska ja tuore huvipuistoajelu, joka löytää monet samoista nuoteista kuin esi-isänsä.

Alkuperäiset haamujengiläiset tekevät elokuvassa kukin cameon, muodossa tai toisessa. Lopputekstien jälkeen nähtävä kohtaus lupaa jatko-osassa esitellä vielä yhden vanhan tuttavavan: Zuulin.

Boksi sisältää sekä elokuvan alkuperäisen teatteriversion, että uuden noin 7 minuutilla jatketun pidennetyn version. 3D:nä tarjolla on vain alkuperäinen teatteriversio.

Kuva on terävä, värikylläinen ja miellyttävän vakaa, mutta 3D-tilakuvan osalta jää paljon toivottavaa. Panoramat New Yorkin yllä näyttävät hyvältä, tietokoneella luodut haamut ottavat tilansa vaikuttavasti ja protonisuihkut viuhuvat näiden perässä näyttävästi, mutta muutoin tilakuva on ärsyttävän epäaito. Tietokoneella luodut tehosteet ja kahinat näyttävät muikean hyviltä, mutta kuvatuissa osioissa tilavaikutelma on usein heikko: litteät pahvifiguurit järjestäytyvät tilaan kuin kiiltokuvat ja syvyysvaikutelma on liioitellun dramaattinen erityisesti pienissä sisätiloissa. Silloin tällöin keinotekoisesti luotu 3D onnistuu myös kuvatuissa osioissa, mutta turhan usein tekee mieli vaihtaa 3D-lasit 2D-tilaan. Lopputuloksena on kiva huvipuistoajelu, mutta aitona 3D:nä tämä voisi olla paljon parempi kokonaisuus.

Energinen ääniraita riekkuu ja käristää kohteitaan asiallisissa määrin katsojan tärykalvoja koskaan rasittamatta.

Ekstroissa kaksi kommenttiraitaa, poistettuja kohtauksia, mokia ja making of -kooste. Boksi sisältää myös elokuvan 2D-version omalla levyllään. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Paul Feig
Pääosissa: Melissa McCarthy Kristen Wiig Kate McKinnon Leslie Jones Charles Dance Michael Kenneth Williams Chris Hemsworth
Tarina: Katie Dippold Paul Feig
Kuvaus: Robert Yeoman
Musiikki: Theodore Shapiro Erica Weis

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2016Kesto: 117/134 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MVC 3D 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5051162371564

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Sony) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään