DVD - Arvostelu

Valvoja DVD arvostelu kansi

Valvoja

The Parole Officer 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Mainio brittikomedia tumpelosta ehdonalaisvalvojasta, jonka täytyy murtautua entisten asiakkaidensa kanssa pankkiin todistaakseen syyttömyytensä murhatutkimuksessa. Heitot toimivat, sketsit rullaavat olemattomalla kuolleisuudella ja kokonaisuus on kaikin puolin harvinaisen sulava feel-good -viihdyke. Vertaus Johny Englishiin on väistämätön, mutta vaikka samalla kattilalla liikutaankin, ovat molemmat itsenäisiä ja viihdyttävän omaperäisiä elokuvia. Manchesterissä, Blackpoolissa ja - vaikkei lopputeksteissä niin suoraan mainitakaan - Stockportissa kuvatut osiot tuovat mieleen muistoja ja sinetöivät tämän elokuvan hankinnan ainakin omiin valikoimiini. Omar Sharifilla pikkurooli.

Miellyttävän tarkka ja elävä kuva, joka myös on jatkuvasti läsnä olevasta kohinasta huolimatta kiitettävän levollinen. Tasokas ääniraita on puhdas, ilahduttavan tilava ja tarvittaessa myös pirteän iskevä. Yllättäen suomiversio on ekstraton, vaikka brittipainokselta löytyy kommenttiraita, making of, poistettuja kohtauksia, musiikkivideo ja traileri. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: John Duigan
Pääosissa: Steve Coogan Stephen Dillane Lena Headey Omar Sharif
Tarina: Steve Coogan Henry Normal
Kuvaus: John Daly
Musiikki: Alex Heffes

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2001Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: Universal Kuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ( Universal ) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään