DVD - Arvostelu

Ota kiinni jos saat DVD arvostelu kansi

Ota kiinni jos saat

Catch me if you can 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Letkeän näppärä veijarikomedia teinipojasta, joka huijaa pramean toimeentulonsa esiintymällä aikuisten maailmassa lentäjänä, lääkärinä, lakimiehenä tai missä ammatissa milloinkin on tarpeen. Aavistuksen verran ylipitkä, mutta pitää tiiviisti otteessaan värikkäillä tempauksillaan, jotka eivät kuitenkaan ole itseisarvoisen tärkeitä, vaan samalla vähitellen avaavat päähahmoa katsojalle. Erinomaisesti rooleihinsa istuvien DiCaprion ja Hanksin ohella myös sivuosiin on löydetty Christopher Walkenin ja Martin Sheenin kaltaisia mainioita näyttelijöitä.

Korkeatasoinen kuva on väreiltään ja sävyiltään moitteeton, ja vaikka pehmeäksi kuvaa ei tarvitsekaan moittia, niin kohtalainen kohina antaa ajoittain lievästi rauhattoman ilmeen. Myös pienempää roskaa esiintyy, mutta reunavärinä sen sijaan pysyy hyvin kurissa. Ääniraita on tarkka ja selkeä, muttei dynamiikaltaan tai tilakuvaltaan referenssitasoa. Demomateriaaliksi ei tätä liene ole missään vaiheessa tarkoitettukaan, mutta tilapuolella olisi odottanut silti vielä hitusen vakuuttavampaa antia. Tuplapaketin ekstralevyllä making of (17 min.), näyttelijävalinnat (29 min.), musiikki (5 min.), oikea Frank Abagnale (15 min.), FBI:n näkökulma (7 min.), analysointia (5 min.) ja kuvagalleriat. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Steven Spielberg
Pääosissa: Leonardo DiCaprio Tom Hanks Christopher Walken Martin Sheen Nathalie Baye
Tarina: Jeff Nathanson Frank Abagnale Jr. Stan Redding
Kuvaus: Janusz Kaminski
Musiikki: John Williams

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2002Kesto: 135 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital
DTS5.1
    

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään