DVD - Arvostelu

Rakkautta vain DVD arvostelu kansi

Rakkautta vain

Love Actually 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Romanttinen brittikomedia, joka koostuu noin kymmenestä toisiaan sivuavasta rakkaustarinasta. Näin monen tarinan samanaikaisen kuljettamisen vuoksi elokuva saattaa esikatsomalta vaikuttaa hajanaiselta, ja jopa tuttujen juttujen moninkertaiselta toistolta. Totta onkin, että tässä ovat melkeinpä kaikki romanttisen komedian lajityypit edustettuna: pääministeri rakastuu avustajaansa, työkaverit ovat ihastuneet toisiinsa tekemättä asialle mitään, perheenisä harkitsee syrjähyppyä sihteerinsä kanssa, vaimo miettii mitä tehdä kun mies pettää, mies miettii miten selvitä kun vaimo kuoli, mies rakastaa salaa parhaan kaverinsa vaimoa, kaksi ihmistä rakastuvat vaikkeivät edes puhu samaa kieltä ja pikkupoika ihastuu koulunsa vaihto-oppilaaseen.

Jouluhenkinen kokonaisuus pysyy hämmästyttävän hyvin kuosissa, ja huumori kukkii ajoittain valloittavin seuraamuksin. Näyttelijäkaarti on ilmiömäinen, ja cameo-roolien lista hengästyttävä. Mukana ovat mm. Hugh Grant, Alan Rickman, Liam Neeson, Keira Knightley, Colin Firth, Emma Thompson, Rowan Atkinson, Billy Bob Thornton, Elisha Cuthbert, Claudia Schiffer ja Denise Richards.

Erinomainen kuva, jonka tarkkuus ei käytännössä jätä toivomisen varaa, kohina on vähäistä ja roska olematonta. Väritoistoltaan kuva on sävykäs, pääsääntöisesti hieman kylmähkö. Kuvassa esiintyy lievää reunavärinää. Musiikkiraitaansa myöten ilahduttavan energinen ääniraita kuulostaa kaikilta osin luonnolliselta, mutta tilakuva jää tavanomaisen vaatimattomaksi.

Tekstitetyissä ekstroissa elokuvaan tehty musiikkivideo kokonaisuudessaan (4 min.), pikalinkit valikoituihin musiikkikohtauksiin ohjaajan esipuheella, poikkeuksellisen eheitä, anamorfisia poistettuja kohtauksia ohjaajan alustuksin (37 min.), dokumentti tarinoiden taustoista (10 min.) ja ohjaajan, Hugh Grantin, Bill Nighyn ja Thomas Sangsterin mainio kommenttiraita. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Richard Curtis
Pääosissa: Hugh Grant Alan Rickman Liam Neeson Keira Knightley Colin Firth Emma Thompson Rowan Atkinson Billy Bob Thornton Elisha Cuthbert Claudia Schiffer Denise Richards Bill Nighy Laura Linney Martine McCutcheon January Jones Shannon Elizabeth
Tarina: Richard Curtis
Kuvaus: Michael Coulter
Musiikki: Craig Armstrong

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2003Kesto: 129 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 107539EAN: 50505582210040

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään