Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Forrest Gump

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Kaikki keskeisimmät Oscarit napsinut draamakomedia kokoaa Yhdysvaltojen 1900-luvun jälkipuoliskon historian yhdeksi makeaksi paketiksi, jossa yhdellä hieman yksinkertaisella taviksella (Tom Hanks) on arvaamattoman suuri rooli. Historian oppikirjana tätä ei kannata lukea sen enempää kuin Aku Ankkaakaan, mutta yhteensattumat on kynäilty näppärästi ja hupia riittää non-stoppina alusta loppuun saakka. Tämä jos mikä on feel good -elokuva.

Erinomainen filmimäinen kuva pitää kuosinsa moitteettomasti ja piirtää vaihtelevat miljöönsä luonnollisen värikylläisesti ja erottelevasti. Häviötön DTS-HD Master Audio -ääniraita toistaa dialogin puhtaasti ja jytisyttää huonetta Vietnamissa, mutta parasta antia on leppoisan hyväntuulinen musiikkiraita, joka on täynnä aikakausien merkkikappaleita.

Ekstroissa kaksi kommenttiraitaa (mm. ohjaaja, tuotantosuunnittelija ja tuottajia), alkupuhe (HD) ja kooste musiikkivalinnoista (HD). Erillisellä ekstralevyllä lisäksi mielenkiintoinen tuotantopäiväkirja (HD 26 min.), erinomainen katsaus kirjan adaptointiin (HD 27 min.), kattava kooste erikoistehosteista (HD 27 min.), kooste nuoresta Forrestista (HD 15 min.), tekijöiden kyselytunti USC:n kampuksella (HD 55 min.) ja aiemmalta DVD-julkaisulta tutut koosteet koenäytöksistä, meikkaustesteistä (8 min.), äänisuunnittelusta (yht. 16 min.) ja tuotantosuunnittelusta (7 min.). Pisteenä iin päälle vielä kaksi traileria (HD). Ekstrat on tekstitetty kattavasti suomeksi. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Robert Zemeckis
Pääosissa: Tom Hanks Robin Wright Gary Sinise Mykelti Williamson Sally Field
Tarina: Winston Groom Eric Roth
Kuvaus: Don Burgess
Musiikki: Alan Silvestri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 1994Kesto: 142 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 99022EAN: 7332431995406

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Paramount) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään