Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

G. I. Joe - Retaliation

G. I. Joe 2 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Puhdas nonstop-mättö jatkaa siitä mihin edellinen osa jäi: pahikset ovat vaihtaneet Yhdysvaltain presidentin tilalle soluttautujan ja nyt koko G.I. Joe -ryhmä on tulilinjalla. Ilotulitukset ja lelumainen pinta on kohdallaan, mutta leikin punainen lanka meanderoi vaivalloisesti toimintakohtausten lomassa.

Ensimmäisen osan nostalginen henki on nyt pitkälti hukassa, tarina olemattomissa ja toiminta puuduttavan geneeristä ja taukoamatonta. Elokuva ei saa näpsäkästä alkuasetelmastaan irti kuin yhden verrattain ovelan maailmanjohtajien tapaamisen, jossa yksi ikuisuuskysymys saa yllättävän näppärän ratkaisun. Muutoin meno on täydellisen älyvapaata toistuvien epäloogisuuksien saattelemaa rymistelyä. Botoxia aivoille.

Dwayne "The Rock" Johnson on hyvä Roadblock, mutta Bruce Willis Coltina ja erityisesti Channing Tatum Dukena pääsevät vähillä minuuteilla.

Kiitettävä kuva ja hellittämätön ääniraita. Ekstroissa ohjaajan ja tuottajan keskinkertainen kommenttiraita, poistettuja kohtauksia (4 min.) ja kattava sarja making of -koosteita (73 min.). Ekstrojen suurin yllätys on, että lähes koko elokuva kuvattiin New Orleansissa, sillä elokuva ei kaupungin omaperäisyydestä hyödy lainkaan. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Jon M. Chu
Pääosissa: Dwayne Johnson D. J. Cotrona Byung-Hun Lee Adrianne Palicki Ray Park Jonathan Pryce Ray Stevenson Channing Tatum Bruce Willis
Tarina: Rhett Reese. Paul Wernick
Kuvaus: Stephen Windon
Musiikki: Henry Jackman

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Kuvat

Channing Tatum, D.J. Cotrona ja Dwayne Johnson
Channing Tatum, D.J. Cotrona ja Dwayne Johnson

Tekniset tiedot

Vuosi: 2013Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: Dolby TrueHD5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7332431040120
© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Paramount) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään