Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Last Vegas

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Neljä kypsään ikään asti ehtinyttä lapsuudenystävää kokoontuu viimeisen häihin Las Vegasiin. Rollaattorit, sydänvaivat ja vanhat kaunat tekevät tietä biletykselle ja siinä sivussa selviää jotakin oikeastakin elämästä. Viimeisen kunniakierroksen sijaan kyse on kuitenkin enemmänkin uuden vaiheen alusta.

Elokuvat "Bucket List" ja "Last Orders" etäisesti mieleen tuova komedia ratsastaa ennen kaikkea Michael Douglasista, Robert De Nirosta, Morgan Freemanista ja Kevin Klinesta koostuvalla hurjalla näyttelijäkaartillaan. Ensimmäistä kertaa yhdessä nähtävä nelikko sompailee vetreästi eikä viriilien vanhusten yhteisestä pakoretkestä puutuu sydämellistä eloa. Huumori kukkii kivasti ja meno on sulavaa, joskin syke on tasattu verrattain rauhalliselle tasolle.

Hivenen paahtunut kuva on väristoistoltaan yksyhteen kastanjanruskeaksi patinoidun Michael Douglasin kanssa, mutta samalla kiitettävän terävä ja vakaa. Ääniraita ei vedä huomiota itseensä yhtä tanssinumeroa enempää, mutta hoitaa tehtävänsä mukinoitta.

Ekstroissa asiallinen kommenttiraita (ohjaaja ja käsikirjoittaja Dan Fogelman) ja sarja promohenkisiä minikoosteita elokuvan tarinasta (3 min.), kuvauksista Vegasissa (3 min.), bikinibileistä (2 min.), pääosan nelikosta hahmoina (2 min.), pääosien näyttelijöistä (3 min.) ja sivuosien näyttelijävalinnoista (2 min.). (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Jon Turteltaub
Pääosissa: Michael Douglas Robert De Niro Morgan Freeman Kevin Kline Mary Steenburgen
Tarina: Dan Fogelman
Kuvaus: David Hennings
Musiikki: Mark Mothersbaugh

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Kuvat

Tekniset tiedot

Vuosi: 2013Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 5050582972498
© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään