Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Kingsman - The Secret Service

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Hyvin pitkälti täydellinen agenttiviihdyke englantilaisesta aristokraattien perustamasta maailmanparantajien salajärjestöstä, joka ilman taikuutta tai byrokratiaa hoitelee pahantekijöitä pois päiviltä. Viiltävän realismin sijaan elokuva pyrkii jatkamaan klassikkobondien elämää suurempaa linjaa, joka sallii yhtäaikaa kielen poskessa olon ja aristokraattisen jäykän ylähuulen. Yhdistelmä on mainio.

Erityisesti Roger Mooren bondeja muistuttavassa elokuvassa puitteet ovat hulppeat, agenttikoulutus jännittävää ja vastustajan agenda klassisen megalomaaninen. Tarina ilmastonlämpenemisen pysäyttämistä uudesta näkökulmasta lähestyvästä pahiksesta (Samuel L. Jackson) on aivan yhtä pöhkö kuin missä tahansa tusinaluokan agenttihömpässä, mutta nyt kokonaisuus on elegantti, energinen ja jopa sen verran kekseliäs, ettei tästä jää jälkipahoinvointia. Tämä on agenttielokuva, josta Jason Bournet, Jack Bauerit ja uudempien vuosikertojen Bondit juoksevat heittämällä ohi vain huomatakseen, ettei isäntä heittänytkään mitään puukeppiä.

Erinomainen kuva ja ääni. Puitteet ovat genren edellytämissä määrin laveat ja huolitellun rikkaat. Myös musiikkiraita toimii tunnelmallisesti. Tekstitetyissä ekstroissa kattava sarja koosteita elokuvan synnystä (92 min.), traileri ja kuvagalleria. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Matthew Vaughn
Pääosissa: Colin Firth Taron Egerton Samuel L. Jackson Michael Caine
Tarina: Jane Goldman Matthew Vaughn Mark Millar Dave Gibbons
Kuvaus: George Richmond
Musiikki: Henry Jackman Matthew Margeson

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2015Kesto: 129 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
MPEG-4 AVC 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 7.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112720964

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Fox) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään