DVD - Arvostelu

Tango kolmelle DVD arvostelu kansi

Tango kolmelle

Three to Tango 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Sulavaliikkeinen romanttinen komedia arkkitehdistä (Frendit-sarjan Matthew Perry), jota suurliikemies (Dylan McDermott) erehtyy pitämään homona ja josta tämä luulee löytäneensä ihanteellisen kaitsijan rakastajattarelleen (Neve Campbell). Muutamaa valjua vakiosketsiä ja kliseistä stereotypiaa lukuun ottamatta, hervottoman hauska ja piristävä tapaus.Perry on roolissaan hyvin samanlainen kuin Frendien Chandlerinä, joten tv-sarjan fanit pitänevät näkemästään. Erityismaininnan ansaitsee myös McDermott, jonka dualistinen rooli kaikkien naisten pompottamana, mutta muutoin kaikkivoipana yrityspamppuna on hykerryttävää seurattavaa.

Laadultaan keskikastin kuva, selvää kihelmöintiä havaittavissa suuremmilla pinnoilla ja sälekuviointi lainehtii ikävästi. Yhdellä alati toistuvalla teemalla turruttava ääniraita ei juurikaan tilatoistoa hyödynnä, muuten melko lailla luonnollinen soundi. Ekstroja ei ole anamorfisen trailerin lisäksi levylle siunautunut. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Damon Santostefano
Pääosissa: Matthew Perry Dylan McDermott Neve Campbell
Tarina: Rodney Patrick Vaccaro Aline Brosh McKenna
Kuvaus: Walt Lloyd
Musiikki: Graeme Revell

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 1999Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Sandrew) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään