Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

The Ultimate Wave Tahiti - 3D

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

IMAX-sarjan dokumentti tahitilaisesta Raimana Van Bastolaerista, joka kutsuu joka vuosi luokseen innokkaita surffaajia odottamaan 5-metrisiä aaltoja.

Kepeäliikkeinen dokumentti ei sukella aiheeseensa syvälle, mutta luotaa aihepiiriään ilahduttavan laaja-alaisesti: tuliperäisen saariryhmän synty, aaltojen syntymekaniikka, Tahitin kuvankaunis luonto ja huikeat vedenalaiset näkymät koralliriutoilta pääsevät kaikki parrasvalohin aaltojen ratsastamisen ja paikallismenojen mukaisten grillijuhlien ohella. 3D-huvipuistoajeluksihan tämä levy ostetaan, mutta myös asiasisältö on mielenkiintoista. Paljon enemmän kuin vain surffiaiheinen näytönsäästäjä.

Upea, häikäisevän vakaa ja tilakuvaansa myöten jäsentynyt 3D kuva edustaa formaatin parhaimmistoa. Ilmeisesti käytetyistä linsseistä johtuen muutama otos siellä täällä vääntää mittasuhteita hieman erikoisesti, mutta valtaosin jälki on puhdasta silmäkarkkia. Soljuva ääniraita hyödyntää hyvin tehosteita ja musiikkia. Ekstraton. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Stephen Low
Pääosissa: Raimana Van Bastolaer Kelly Slater
Tarina: Alexander Low
Kuvaus: Mark Poirier
Musiikki: Michel Cusson

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2012Kesto: 46 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MVC 3D 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(S)
Sallittu kaikenikäisille.
  EAN: 5050582898026

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään