Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Mission: Impossible - Special Collector's Edition

Vaarallinen tehtävä 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Vanha kulttisarja siirtyi valkokankaalle Brian De Palman ohjauksessa ja Tom Cruisen habituksen ympärille kiedottuna. Suoraviivainen, kaavamaisesti twistaava tarina tiedustelupalvelun sisäisestä myyräjahdista toimii sinällään mukiinmenevästi, mutta toteutus eksyy ennemminkin korostamaan kuin kätkemään tapahtumien epäuskottavuutta. Tästä huolimatta tunnelma on viihdyttävä vielä näin neljännessäkin formaatissa katsottuna.

Kuva vastaa yllättäen vain keskinkertaista tai enintään hyvää DVD:tä. Jälki on voimakkaan kohinaista ja myös monenlaista ylimääräistä värinää esiintyy toistuvasti. Roska on sitä vastoin pientä, mutta havaittavaa. Kuten DVD:lläkin, myös tässä ääniraita vaikuttaa aavistuksen karkealta, mutta selviää kuitenkin tehtävästään kunnialla. Uudelleen viritetty vanha teema soi iskevästi.

Ekstroista löytyy kokoelma lyhyitä dokumentteja, jotka sortuvat ekstrojen helmasynteihin, mainoshenkiseen hypetykseen ja elokuvan pätkien tarpeettoman runsaaseen viljelyyn. Tästä huolimatta etenkin tosielämän vakoojien leluja esittelevä dokumentti Washingtonin vakoilumuseosta (7 min.) ja todellisia CIA:n operaatioita sivuava dokumentti vakoilusta (9 min.) ovat mielenkiintoista katsottavaa. Muut dokumentit käsittelevät siirtymää vanhasta tv-sarjasta sarjaan elokuvia (11 min.), junakohtausta (3 min.) ja muita stuntteja (5 min.). Lisäksi tarjolla on teaseri, traileri, sarja tv-spotteja, faktaruutuja hahmoista ja kuvagalleria. Kuorrutteena kakun päälle vielä BAFTA:n ja MTV:n tribuutit Cruiselle (9 min. / 4 min.), jotka antavat hauskan läpileikkauksen miehen urasta. Elokuvaa ja ekstroja ei ole tekstitetty suomeksi. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Brian De Palma
Pääosissa: Tom Cruise Jon Voight Jean Reno Ving Rhames Kristin Scott-Thomas
Tarina: Bruce Geller David Koepp Steven Zaillian Robert Towne
Kuvaus: Stephen H. Burum
Musiikki: Danny Elfman

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 1996Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-2 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 99824  

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Paramount) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään