Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Max Payne - Harder Cut

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Raadollisesta, mutta tyylikkäästi toteutetusta tietokonepelistä saa näemmä aikaan katsottavan toimintaelokuvan. Tämä sillä varauksella, ettei ole kyllästynyt aikamoisiin mittapuihin meneviin asefetisismeihin, joita tämäkin edustaa.

Suomalaisvoimin kehitetty Max Payne –peli poikkeaa aika paljon elokuvasta, mutta fanit antanevat anteeksi. Peliä tuntemattomat puolestaan voivat ällistellä, kuinka toimintaelokuva voikaan kaikesta järjenvastaisuudestaan huolimatta tuntua viihteeltä. Äärimmäisen kovatempoinen ja väkivaltainen purskahdus pysyy ihmeen tyylitajuisena väkivallan ylistäjänä. Vaikka tapahtumat etenevät ripeästi, Max Payne on leikattu siten, että sen tempo ja kuvakulmien vaihtelu eivät saa keski-ikäistä katsojaa vaihtamaan huonetta.

Juontakin on: Max Payne etsii vaimonsa ja vauvansa murhaajaa. Tuloksettomien vuosien jälkeen jäljet vievät lääketeollisuuden hyllytettyyn projektiin, jolla on tarkoitus lisätä sotilaiden aggressiivisuutta. Ei mitenkään uusi idea, mutta kyse onkin siitä, miten tämä toteutetaan.

Erinomainen kuvan ja äänen tarkkuus. Liki virheetön suoritus ainakin normaalietäisyydeltä tarkkailtuna. Ääniraita elää, eikä innostu tuottamaan pelkkää painetta. Jopa dialogin sävyt tulevat kuin suoraan huulilta. Lopputekstien mukaan tässä on pelattu paljon ääninäyttelyllä, jolle voi kyllä nostaa hattua. Erityistä myönteistä huomiota voi kiinnittää musiikinkäyttöön. Päätön rave-jumputus tai matalalle viritetty hevimusiikkia ei soi ainkaan liiallisessa määrin kuten genren edustajissa yleensä. Ekstroissa kommenttiraita, 113 min. dokumenttia, BonusView-dokumentti ja Digital Copy, jolla voi laillisesti tehdä katselukopion vaikkapa kannettavaan laitteeseen. (PS)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: John Moore
Pääosissa: Mark Wahlberg Mila Kunis Beau Bridges Olga Kurylenko
Tarina: Beau Thorne Sam Lake
Kuvaus: Jonathan Sela
Musiikki: Marco Beltrami Buck Sanders

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2008Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: DTS HD
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 207759EAN: 6438044188660

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (FS Film) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään