Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Rommipäiväkirja

The Rum Diary  

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Hunter S. Thompsonin samannimiseen romaniin pohjautuva lupsakka kertomus Puerto Ricoon matkustavasta lehtimiehestä (Johnny Depp), joka luistelee tiensä rikkaan liikemiehen (Aaron Eckhart) suunnitelmiin sotkien sekä yhdet häät että yhden hämyisän bisneshankkeen.

Rommin sävyttämä tarina rakentaa marinadinsa tutuista aineksista ja lepää symppiksesti toikkaroivan Johnny Deppin keikkuvilla harteilla, mutta kokonaisuus ei täysin vakuuta. 1950-luvun periodipatina vaihtelee komeasti hökkeleistä lasipalatseihin ja elokuvan tarjoilema rento elämänote on juovuttava, mutta lopulta elokuva jää turhan kepeäksi ja tutuksi raapaisuksi. Omaperäisen tarinan sijaan omintakeiseen fiilikseen panostava elokuva on omimmillaan kepeänä kesälomaviihtenä. (IJ)

Pehmeä kuva luo Karibian fiilistä. Ääniraita keskittyy dialogiin ja musiikkin. Yllätyksekseni 1970-luvun brittiraspistaan tutun Frankie Millerin debyyttilevyn balladi After All (I Live My Life) nostetaan soundtrackille elokuvan loppukohtauksessa. Levylle ei ole tallennettu esktroja. (PS)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Bruce Robinson
Pääosissa: Johnny Depp Aaron Eckhart Giovanni Ribisi Amber Heard Michael Rispoli Richard Jenkins Amaury Nolasco Marshall Bell Bill Smitrovich
Tarina: Bruce Robinson Hunter S. Thompson
Kuvaus: Dariusz Wolski
Musiikki: Christopher Young

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2011Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 1.85*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6438044322460

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (FS Film) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään