Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Curse of Chucky

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Michael Jacksonin ja Ronald McDonaldin avioton ottopoika Chucky löytää uuden elämän kun kuriiripalvelu tipauttaa hänet uuden perheen kuistille. Kahden yön aikana perheen rivit alkavat harventua.

Sarjassaan jo kuudes Chucky ei ole uudelleenfilmatisointi, eikä viimevuosina niin trendikäs esinäytös aiemmille säikyttelyille, vaan yksinkertaisesti kaanonia kunnioittamaan pyrkivä uusi jatko-osa - toki pakollisella takaisinkytköksellä varustettuna. Komediaa on nyt väännetty vähemmälle, mutta vakavailmeisenä kauhuelokuvana tätä on silti hyvin vaikea pitää. Pitkä jälkinäytös menee sekin hieman selittelyksi ja yliyrittämiseksi.

Pehmokauhu toimii sulavan kaavamaisesti, joten pastissi lämmittäänee ainakin sarjan faneja ja ehkäpä kauhukomedioiden ystäviä laajemminkin. Eniten pohdittavaa tämä antanee perheenlisäystä suunnitteleville, sillä öitä kun ei kannata enää sen jälkeen kuvitella voivansa nukkua aivan levollisin mielin.

Erinomainen kuva saa kromin kiiltämään ja viiltoja odottelevat ihohuokoset pullistelemaan. Paikoin jälki on kyllä hivenen puuteroitua, mutta digivideoksi anti on vaivatonta ja jopa tyylikästä. Ääniraita on yllättävän pliisu, mutta teknisesti toimiva. Musiikkiraita tosin paranee loppua kohden ja saavuttaa lopulta passelin tasapainon pehmosäikyttelyn ja mahtipontisen urkujen ujelluksen välillä.

Ekstroissa poistettuja kohtauksia (6 min.), mokia (1 min.), storyboard-vertailuja ohjaaja/käsikirjoittajan alustuksin (25 min.) ja making of -henkisiä koosteita (yht. 31 min.). (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Don Mancini
Pääosissa: Fiona Douriff Danielle Bisutti Brennan Elliott Maitland McConnell Chantal Quesnelle Summer Howell A Martinez Brad Douriff Jennifer Tilly
Tarina: Don Mancini
Kuvaus: Michael Marshall
Musiikki: Joseph Loduca

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2013Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5050582951455

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään