DVD - Arvostelu

Nemoa etsimässä - Special Edition DVD arvostelu kansi

Nemoa etsimässä - Special Edition

Finding Nemo 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Pixar-yhtiön meriseikkailu on yhdistelmä puolesta ja vastaan -pisteitä. Uusi miljöö on hyvin hallussa. Perhekeskeisyys ja isänrakkaus on kuitenkin perin laskelmoitu teema. Varman päälle pelaamista en ole Pixariin yleensä yhdistänyt. Hienoista takapakkia siten, mutta lapset pitävät taatusti. Ison hain melskaus saattaa pelottaa alle kouluikäisiä. Hai-trio yrittää pidättäytyä pikkukaloista, mikä tekee pilaa AA-kerhosta.

Pixarin tapaan täydellistä audiovisuaalisuuden juhlaa. Upeat värit toistavat kaikki meren näyt ultramariinista vihreän sävyihin kuin kertoja Jules Vernen romaaneissa. Dubbaus on yksi parhaista suomalaisella Disney-videolla. Kahdella levyllä.

Ekstroihin on tallennettu virtuaaliakvaario, poistettuja kohtauksia, esikatselu Pixarin Ihmeperhe-elokuvaan, riuttaan tutustumista, lyhytanimaatio Knick Knack (1989, 4 min.), peli, satuhetki, 2 min. hahmojen "haastatteluja, yhteensä noin 38 min. dokumentit, neljä traileria, kuvagalleria ja musiikkivideo. Elokuvan voi myös katsoa tekijöiden selostusraidan kautta, jolloin uppoudutaan töiden taustoihin kuvan ja äänen avulla. Pääsiäismuniakin kannattaa etsiä. (PS)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Andrew Stanton
Pääosissa: Albert Brooks Ellen DeGeneres Willem Dafoe Geoffrey Rush
Tarina: Andrew Stanton Bob Peterson David Reynolds
Kuvaus: Sharon Calahan
Musiikki: Thomas Newman

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2003Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: BuenaVistaKuva:
Anamorfinen 1.80
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (BuenaVista) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään