Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Sherlock Holmes: A Game of Shadows

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Sherlock Holmes on Tarzanin tapaan niin suuri myytti, että hän kestää aikamoisen venytyksen. En ollut aivan niin kriittinen Guy Ritchien ensimmäiselle Holmes-tulkinnalle kuin moni muu leffa-arvostelija, vaikka kammoni nousee aina, kun tietokonepelimäisiä toimintakohtauksia yhdistellään klassikkotarinoihin.

Kakkososassa tuntuu hieman siltä, että tekijätiimi on pyrkinyt ja myös onnistunut yhdistämään aikamoisen vauhdin viktoriaaniseen tunnelmaan. Hyvin kekseliäästi. Varsinkin hidastuksia käytetään luovasti. Kaikkein hienoimmin toteutettuja ovat Holmesin nopeat päättelyt, jotka osoitetaan näennäisloogisin kuvasiirtymin.

Suuri parannus on muös se, että tohrori Watsonin vaikea rooli aukeaa Jude Law’lle aiempaa paremmin. Myös ruotsalainen Noomi Rapace tekee oivan roolin naispääosassa. Robert Downey Jr. on tapansa mukaan mainio kuten hänen viimeaikaisiet roolinsa voi yleistää.

Ennen kaikkea tämä on edeltäjäänsä paljon hauskempi elokuva. Kun tunnelma on kohdallaan, alkuperäiset novellit ja romaanit lukenut saattaa viihtyä. Eikä liene aivan mahdotonta, että joku nuoremman polven katsoja hankkisi käsiinsä alkuperäisen Holmes-kaanonin. Lukeakseen ja katsellakseen nuelikuvituksen silmin.

Erinomainen kuva ja ääni. Ekstroihin on tallennettu triviaraita Downeyn opastuksella, pääkohtausosio, kuvakäsikirjoitusosio, applikaatiolinkki ja kuvagalleria. (PS)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Guy Ritchie
Pääosissa: Robert Downey Jr. Jude Law Noomi rapace Jared Harris Eddie Marsan Rachel McAdams
Tarina: Michele Mulroney Kieran Mulroney Arthur Conan Doyle
Kuvaus: Philippe Rousselot
Musiikki: Hans Zimmer

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2011Kesto: 129 minuuttia
Julkaisija: Warner Kuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5051895180891

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Warner ) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään