Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Hannibal

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Ridley Scottin ohjaama toinen Hannibal Lecter elokuva ei yltänyt edeltäjänsä Uhrilampaiden tasolle, ja seuraajansa Punaisen lohikäärmeen myötä vaipui kutakuinkin unholaan. Elokuva tuntui osaavan vain itseriittoisen mässäilyn veriteoilla, eikä Jodie Fosterin vaihtuminen Julianne Mooreksi auttanut sekään säilyttämään momenttia yllä. Nyt toisella katselukerralla tästä psykopaatin ajojahdista voi kuitenkin jo nauttia, vaikka tarina yhä tuntuukin perin epäinspiroituneelta.

Aikoinaan VHS-versiokin oli siinä määrin vastenmielinen etten ollut varma haluaisinko edes nähdä tätä vielä erottelevampana teräväpiirtoversiona. Väritoistoltaan tarkoituksellisen kylmä kuva edustaa hyvää HD-tasoa, joka hiipii DVD:n ohi tasaisen varmasti, muttei aiheuta vau-elämyksiä. Kohina on paikoin havaittavaa ja myös mitättömän pientä roskaa esiintyy toisinaan, mutta DVD-versioiden aliasointiongelmat ovat poissa. Pahaenteisyyden kanssa odotetusti flirttaileva ääniraita on sekin hyvä, mutta kuulostaa aavistuksen kireältä häviöttömästä DTS-käsittelystään huolimatta.

Ekstroissa ohjaajan kommenttiraita, making of -kooste (75 min.), poistettuja kohtauksia ohjaajan kommentein (32 min.) ja vielä vaihtoehtoinen loppuratkaisu (7 min.) niin ikään ohjaajan kommentein. DVD-version traileri, teaseri, tv-spotit ja kuvagalleriat puuttuvat. Ekstrat on tekstitetty suomeksi. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Ridley Scott
Pääosissa: Anthony Hopkins Julianne Moore Ray Liotta
Tarina: Thomas Harris David Mamet Steven Zaillian
Kuvaus: John Mathieson
Musiikki: Hans Zimmer

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2000Kesto: 131 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
VC-1 1.85*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 102374  
© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään