Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

This Is the End

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Sixpack Hollywood-staroja yrittää selvitä maailmanlopusta metareality-hupailussa, jossa raamatulliset voimat hyökkäävät Los Angelesiin Maailmojen sodan, Legionin, Manaajan ja 2012:sen innoittamaa taistelusuunnitelmaa noudattaen.

Seth Rogen on jälleen oma itsensä, ja myös nuoruuden ystävä Jay Baruchel voisi kävellä kadulla vastaan, mutta muut kaverit ympärillä vetävät trippiä oikein olan takaa. James Franco on Rogeniin teinitytön lailla ihastunut megatähti, Jonah Hill herkkä (maailmojen) välimies, Michael Cera irvokas elostelija, Danny McBride vulgaari elostelija numero kaksi, Emma Watson sitkeä selviytyjä ja Channing Tatum täytyy vain nähdä.

Alusta asti on selvää, että kyseessä on ennen kaikkea kaveriporukan oma leffa, mutta sketsit ovat paikoin oivaltavia ja cameo-lista hengästyttävä. Tämä on heittämällä parempi kuin vaikkapa Scary Movie 2 tai 4.

Hyvä kuva ja ääni. Tehosteet toimivat varsin hyvin budjettirajoituksien puitteissa ja myös ääniraita osaa yrmyillä. Ekstroissa mm. lupsakka ohjaajien kommenttiraita, poistettuja kohtauksia (28 min.), mokia (6 min.), lyhytelokuva maailmanlopusta (10 min.) ja sarja hyväntuulisia koosteita elokuvan synnystä (n. 48 min.). Ekstrojen osalta anti on hajanaista, mutta viihdyttävää ja paikoin myös valaisevaa. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Seth Rogen Evan Goldberg
Pääosissa: Seth Rogen Jay Baruchel James Franco Jonah Hill Danny McBride Craig Robinson Michael Cera Emma Watson
Tarina: Seth Rogen Evan Goldberg
Kuvaus: Brandon Trost
Musiikki: Jonathan Karp

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2013Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5051162323174

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Sony) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään