Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Deadwood - kausi 3

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Sarjan kolmas ja viimeinen kausi pysyy uskollisena sarjan hengelle ja villin lännen draama toimii yhä palkitsevasti. Yhtäältä anti on nyt aiempaa rikkaampaa Swearengenin, Cyn ja Hearstin kolminkeskisen kädenväännön ja jatkuvasti monipuolistuvan kaupunkilaiselämän myötä, mutta toisaalta käänteet hidastuvat ja alkavat myös toistaa itseään.

Alunperin paljon pitempijuoksuiseksi tarkoitettu sarjaa pääsee haudan lepoon tämän kauden myötä. Lopetuksen syyksi on veikkailtu keskinkertaisia katsojalukuja ja sarjan luojan henkilökohtaisia ongelmia tai mielenkiinnon kohteen vaihtumista. Mikä sitten onkaan perimmäisin syy onnistuu saattohoito hyvin, sillä 10 tunnin viihdeputken päätteeksi tuntuu, että kaikki on nyt kutakuinkin nähty.

Boksi sisältää kaikki 12 kolmannen kauden jaksoa kolmella levyllä.

Audiovisuaalisesti anti on samaa korkeaa tasoa kuin aiemminkin eikä huulisynkassa nyt ole enää mitään huomautettavaa. Tekstityksessä esiintyy yhä samoja n-kirjaimia ja r-kirjaimilla sekoittava virhe kuin aiemminkin, mutta tästä ei juurikaan ole haittaa. Ekstraton. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Pääosissa: Ian McShane Timothy Olyphant Molly Parker Jim Beaver W. Earl Brown Kim Dickens Brad Dourif Anna Gunn John Hawkes Jeffrey Jones Paula Malcomson Leon Rippy William Sanderson Robin Weigert Dayton Callie Powers Boothe
Tarina: David Milch

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2004Kesto: 611 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112707194

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Paramount) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään