Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Justin Bieber - Never Say Never

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Justin Bieberin ilmavasta teinipopista voi olla montaa mieltä, mutta kukapa ei rakastaisi inspiroivaa satua altavastaajan noususta parrasvaloihin? Ja juuri tälläisen kuvan tähtisensaation elämästä piirtää tämä MTV:n tuottama faneille suunnattu dokumentti.

Kepeän dokumentin pääpaino on tähden urakehityksen ja nykyisen kiertue-elämän ihastelussa, mutta siinä sivussa kyyninen elokuvakriitikkokin huomaa muuttavansa vähitellen käsitystään nimen takaa löytyvästä ihmisestä. Perheen varhaisten kotivideoiden ja harrastelijamaisten youtube-videoklippien kautta välittyy nimittäin kuva esiintymishaluisesta ja asenteeltaan ihailtavan positiivisesta nuorukaisesta, joka on onnistunut säilyttämään viattomuutensa myös suuren rahan kehissä. Tämä siitäkin huolimatta että alan isot nimet ovat yhtäkkiä alkaneet vastailla soittopyyntöihin ja pojan fanitus saavuttaa jo massahysterian piirteitä varhaisteinikäisten tyttöjen (ja näiden äitienkin) parissa.

Bieber on kaikesta päätellen onnistunut Obaman tavoin valjastamaan sosiaalisen median upeasti avukseen uskollisen kannattajakunnan luomisessa. Kummankin kohdalla lopputulos vaikuttaa silti enemminkin tähtiin kirjoitetulta kuin pelkältä onnenkantamoiselta. Onni suosii valmistautunutta mieltä, sanotaan. Lopulta kyynisin epäilys, jonka dokumentti jättää on että tuo poju pystyisi vielä parempaankin musiikkiin - ja tämä edustaa jo 180 asteen käännöstä ennakkoasenteisiin nähden. Tältä pohjalta elämänmyöteistä ja inspiroivaa elokuvaa voi pitää onnistuneena.

Erinomainen kuva säilyy hyvin tasalaatuisena niin lavalla, kuliseissa kuin tien päälläkin. Ainoastaan vanhat kotivideot ja youtubesta poimitut videoklipit jäävät parhaasta toistosta, mutta nämäkin näyttävät hyvältä mahdollisuuksien rajoissa. Äänipuolella fanien joukkohypnoosia lähentelevä mylvintä täyttää tilan tehokkaasti ja lyhyissä lavaosioissakin on potkua teatterin täytteeksi. Tämän levyn jälkeen ei enää vaikuta täysin mahdottomalta ajatukselta pistää illan viihdykkeeksi soittimeen Justin Bieberin keikan live-taltiointia, vaikka sitä jonkinlainen krapula varmaan seuraisikin.

Ekstrat jääneevät tosi belieberinkin mielestä suppeiksi, muuta tarjolla on kuitenkin koosteita tanssijoiden taitojen esittelystä (3 min.), Favorite Girl -numeron entranssista (2 min.), Bieberin kuuluisan hiustyylin viimehetkistä ennen leikkausta (3 min.) ja ilmaislippujen jaosta faneille (8 min.). (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Jon M. Chu
Pääosissa: Justin Bieber
Kuvaus: Reed Smoot

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2010Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 259562EAN: 7332431036284

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Paramount) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään