Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Pikkujalka - 3D

Smallfoot 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Koko perheen seikkailu isojalasta, joka lentää alas lajinsa lymypaikasta Himalajan huipulla ja huomaa, että ympäröivä maailma on täynnä tarunhohtoisia pikkujalkoja.

Lupsakka seikkailu heittää virkeästi volttia alkuasetelmansa kanssa ja tarjoaa hyväntuulisen episodin, jossa ennakkoluulot ovat kuin raaka pakastekala: tehty kypsennättäväksi. Vetreän supliikki elokuva näyttää vetävän kaikki ruudun ääreen 50 vuoden ikähaitarilla.

Elokuva perustuu Itse ilkimys -saagan luoneen Sergio Pablosin työstämään toistaiseksi julkaisemattomaan lastenkirjaan "Yeti Tracks".

Erinomainen 2D-kuva on puuterimaisen luminen ja pastellimaisen kohmeisella tavalla pehmeän värikäs. Omalta levyltään löytyvä 3D-kuva lisää tähän syvyyden tuntua maltillisesti. Musiikkinumerot jäävät hieman keskimääräisiksi, mutta suomenkielinen äänityöskentely on muutoin kivasti kohdillaan. Alkuperäisääniraita on taltioitu DTS-HD Master Audiona ja pohjoismaiset dubbaukset DD5.1:senä. Boksi sisältää sekä elokuvan HD- että 3D-versiot omilla levyillään. Ensimmäisen lisukkeina mm. lyhytelokuva ja musiikkivideoita. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Karey Kirkpatrick
Pääosissa: Channing Tatum James Corden Zendaya Common LeBron James Danny DeVito Gina Rodriguetz Yara Shahdi Ely Henry Jimmy Tatro
Tarina: John Requa Glenn Ficarra Karey Kirkpatrick Sergio Pablos
Musiikki: Hector Pereira

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2018Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
1080p 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7340112747398

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään