Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Mission: Impossible 3 - 2-Disc Collector's Edition

Vaarallinen tehtävä 3 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Kolmas vaarallinen tehtävä vie Ethan Huntin (Tom Cruise) kansainvälisen superrikollisen (Philip Seymour Hoffman vakiorooliissaan) jäljille Vatikaaniin ja Shanghaihin. Maisemat ovat upeita ja toiminta rokkaa kivasti, mutta itse tarina tuntuu turhan suoraviivaiselta risteytykseltä kahdesta aikaisemmasta elokuvasta. Nyt kemiallisten litkujen, rakastetun ja luopiollisen agentin kortit vain on jaettu uudelleen pelattaviksi.

Tämän antaa kuitenkin helposti anteeksi, sillä eivät aiemmatkaan missiot hurmanneet älyllään, vaan näyttävällä pintaliidollaan. Käytännössä elokuva lähentelee erinomaista toimintaelokuvaa, ja saavuttaa etenkin Vatikaanin osuudessaan jopa ajan kultaamiin alkuperäisen TV-sarjan muistoihin verrattavia tunnelmia. Ehkäpä tässä esikoisohjauksensa elokuvapuolella tekevän Abramsin tausta "Lost"- ja "Alias"-sarjojen tuottajana ja satunnaisena ohjaajana on tässä mielessä ollut jopa etu.

Kuva on paikoin havaittavan rakeinen ja toisinaan hivenen pehmeä, mutta pääosin jälki on täysin kelvollista HD-tasoa. Myös kohinaa ja lievää ylimääräistä värinää esiintyy. Ääniraita kaipaisi hieman lisäpotkua alarekisteriin, mutta on dialogiltaan moitteettoman luonnollinen ja toimintajaksoiltaan asiallisen tilava ja räjähtävä. Elokuvaa ei ole tekstitetty suomeksi.

Ekstroissa ohjaajan ja Cruisen kommenttiraita, josta ei energisyyttä puutu vaikka Cruisen jatkuva päällepuhuminen alkaa hetken kuluttua ärsyttää ja myös sisältö jää lopulta hyvin tavanomaiseksi. Erillisellä ekstralevyllä HD-muodossa hyvä making of (29 min.), poistettuja kohtauksia (5 min.), trailereita ja dokumentit naamiotulostimen ideoinnista (8 min.), stunteista (26 min.), previsualisoinnista (11 min.) ja musiikista (5 min.). Lisäksi mukana on SD-muodossa toinen hypettävämpi making of (21 min.), videoa ensi-illoista ympäri maailman (14 min.), Cruisen ja ohjaajan keskinäinen haastattelu (8 min.), tv-spotteja, kuvagalleria, BAFTA:n tribuutti Cruiselle ja pari Easter eggiä HD-muodossa. Ekstrat on tekstitetty englanniksi. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: J.J. Abrams
Pääosissa: Tom Cruise Philip Seymour Hoffman Ving Rhames Michelle Monaghan Jonathan Rhys Meyers Billy Crudup Laurence Fishburne Keri Russell Maggie Q
Tarina: Alex Kurtzman Roberto Orci J.J. Abrams Bruce Geller
Kuvaus: Daniel Mindel
Musiikki: Michael Giacchino

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Kuvat

Tom Cruise
Tom Cruise
Lawrence Fishburne
Lawrence Fishburne
Philip Seymour Hoffman
Philip Seymour Hoffman

Tekniset tiedot

Vuosi: 2006Kesto: 125 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-2 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 203173EAN: 7332431994157

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Paramount) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään