Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Robot & Frank

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Vanha konna (Frank Langella) saa pojaltaan kotihoitoon ohjelmoidun älykkään robotin ja päättää kouluttaa tästä itselleen apurin uudelle murtokeikalle. Lähitulevaisuuteen sijoittuva draamakomedia heittää katsojan kompassi vinhasti pyörien keskelle tuttua, mutta silti kiehtovalla tavalla outoa ympäristöä, jossa ihmiset totuttelevat robotteihin kavereina samaan tapaan kuin me olemme saaneet tehdä tuttavuutta tablettien kanssa.

NYU:n opiskelijatyöhön pohjautuva tarina tuntuu löytävän elämästä ja ystävyydestä valoittavan tuoreita pieniä näkökulmia, joita tuodaan esille erityisesti muistin merkityksen kautta. Inhimillinen ja lupsakka elokuva osaa ottaa myös hervottoman ilkikurisen asenteen koneen ja ihmisen yhteensaattamiseen, mikä näkyy paitsi tarinan villissä käänteessä myös hetkittäin repäisevässä huumorissa.

Erinomainen kuva ja hyvä vähäeleinen ääniraita. Ekstroissa mainio kommenttiraita, jolla ohjaaja ja käsikirjoittaja kertovat kuinka heidän elokuvaopintojen projektistaan tuli oikea elokuva. Lisäksi mukana robottikuvagalleria. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Jake Schreier
Pääosissa: Frank Langella James Marsden Liv Tyler Susan Sarandon
Tarina: Christopher Ford
Kuvaus: Matthew J. Lloyd
Musiikki: Sam Bisbee

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2012Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(S)
Sallittu kaikenikäisille.
  EAN: 5051162303473
© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Sony) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään