4K/UHD - Arvostelu

4K UHD arvostelu kansi

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows

Turtles 2 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

No nyt henki on kohdallaan! Iso, värikäs ja vauhdikas sarjakuvaleffa pitää äksönin käynnissä ja seikkailun hengissä upeasti. Tämä tuntuu vanhojen animaatioseikkailuiden keskenkasvuiselta aikuistumistarinalta, joka näyttää coolilta ja viihdyttää viimeiseen saakka.

Synkistelevän kompleksiset sankarit löytyvät toki muista leffoista, tässä nelikon lapsenomainen positiivisuus ja seikkailuinto potkivat tapahtumia eteenpäin energisesti vaikka hetkittäin pieniin kasvukipuihin törmättäisiinkiin. Tällaiset vauhtitöyssyt tuntuvat tässä enintään hyppyreiltä kohti tarinan seuraavia lennokkaita vaiheita. Ihme kyllä kokonaisuus ei nyt aiheuta pienintäkään närästystä hieman aikuisemmassakaan katsojassa, mikä on todellinen yllätys vaisun edellisosan jälkeen.

Kiitettävän erotteleva ja pirskahtelevan kylläinen pop-väritoisto. Vakaa ja hallittu kuva näyttää erinomaiselta ja tyylikkään filmimäiseltä HD-kuvalta, ajoittain jopa hieman tämän erottelukyvyn ylittäen. 2K:na masteroitu elokuva on käääntynyt nätisti 4K:ksi, mutta lopputulos tuntuu ennen kaikkea virheettömältä HD-kuvalta, jonka väritoisto on asteen verran hohdokkaampaa kuin HD-saralla on totuttu odottamaan. Elokuva on julkaistu myös 3D-versiona, joka voi tällä kertaa olla suurempi elämys kuin 4K.

Itse 4K-versio on ekstraton, mutta boksista löytyy myös elokuvan HD-versio omalta levyltään. HD-version ekstroissa mm. poistettuja kohtauksia ja sekalaisia koosteita. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Dave Green
Pääosissa: Megan Fox Will Arnett Laura Linney Stephen Amell Noel Fisher Jeremy Howard Pete Ploszek Alan Ritchson Tyler Perry
Tarina: Josh Appelbaum Andre Nemec Peter Laird Kevin Eastman
Kuvaus: Lula Carvalho
Musiikki: Steve Jablonsky

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2016Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112732172

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Paramount) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään