Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Dead Snow

Dod Sno 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Ryhmä Evil Deadinsä nähneitä norjalaisnuoria matkaa syrjäiselle vuoristomajalle, missä jöötiä pitää toiseen maailmansotaan jämähtänyt natsisaksan zombie-armeija.

Kotimaisen Star Wreck -ryhmän tulevan "Iron Sky" -elokuvan kanssa alkuasetelmansa löyhästi jakava kauhukomedia käynnistyy uneliaan hitaasti, mutta kirii kiitettävästi tahtiaan aikansa kauhuklassikoille kumarreltuaan ja lumisilla vuonoilla herkuteltuaan. Viimeinen puolituntia itseamputaatioineen ja kaikin puolisine tapporalleineen on jo kerrassaan hervotonta katsottavaa, joka saa uskomaan että kokonaisuus toimisi iskevämmin lyhytelokuvana. Kauhua tämä ei ole eikä tarinassakaan ole alkuasetelman jälkeen mitään uutta, mutta zombiesketsinä tämä on kyllä hauska tapaus.

Hyvä videomainen kuva on miellyttävän terävä ja ilmeeltään kunnianhimoinen. Takakanavat laajentavat zombieröhkintää tilaan, dialogi olisi selvää ellei se olisi norjaa ja musiikkiraitakin tavoittaa ajoittain tunnelmaa. Miltei elokuvan mittaan yltävissä ekstroissa making of, neljä traileria ja koosteet tehosteista, meikkauksesta ja ryhmästä Sundance-festareilla ja matkalla sinne. Tekstitetty englanniksi. Brittijulkaisu, joten suomenkielistä tekstitystä ei ole. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Tommy Wirkola
Pääosissa: Vegar Hoel Stig Frode Henriksen Charlotte Frogner Lasse Valdal
Tarina: Tommy Wirkola Stig Frode Henriksen
Kuvaus: Matthew Weston
Musiikki: Christin Wibe

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2009Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: E1 EntertainmentKuva:
MPEG-4 AVC 1.78*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5030305513528

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (E1 Entertainment) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään