Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

This Must Be The Place

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Sean Penn on 1980-luvun mustahuulikansan entinen idoli, joka ei ole koskenut 20 vuoteen kitaraan. Mies puhuu Ozzy Osbournen tapaan kuin lapsi eli vuosikausien stimulanttien käyttö on vaatinut veronsa. Irlantilaisessa linnassaan asuva kylän hupsu merkkihenkilö joutuu palaamaan maailmalle, kun isä on kuollut New Yorkissa. Matka vie hänet americanalle outojen ihmisten pariin. Goottimaski ei juuri tunnu kummalta ortodoksijuutalaisten, tatuoitujen baarienmiesten, jättipalapeliä kokoavien motellinpitäjien tai entisten keskitysleirivartijoiden joukossa.

Filosofiaa ja psykologiaa tihkuva elokuva on lopulta aika vaikeasti määriteltävissä, mutta sillä ei lopulta ole juurikaan merkitystä. Tämä on hauska ja vakava yhtä aikaa. Erilaisten yksityiskohtien analysointi riittää jo katselukokemukseksi, mutta myös Pennin suoritus on syy katsoa tämä elokuva. The Cure –yhtyeen Robert Smith on luultavasti katsonut tämän ja häkeltynyt.

Kuva piirtyy hieman turhan tarkasti. Toisaalta DVD tuntuu rinnalla levottomalta. Selkeä ääniraita soi molemmissa. Soundtrackin kohokohtia on Talking Headsin David Byrnen live-esitys. Byrne vastasi osin elokuvan musiikista, eikä tarinakaan ole hänen tuotannolleen mitenkään outo. Ei ekstroja. (PS)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Paolo Sorrentino
Pääosissa: Sean Penn Judd Hirsch Eve Hewson Harry Dean Stanton David Byrne
Tarina: Paolo Sorrentino Umberto Contarello
Kuvaus: Luca Bigazzi
Musiikki: David Byrne Will Oldham

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2011Kesto: 118 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6416548559735

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Future Film) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään