DVD - Arvostelu

Miss Sweden DVD arvostelu kansi

Miss Sweden

Fröken Sverige 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Mullanmakuinen, sekava ruotsalaisdraama teinitytöstä, joka käy läpi kaikki kliseet istuakseen jengiin, tehdäkseen vaikutuksen ihailemaansa poikaan ja shokeeratakseen ja ärsyttääkseen niitä, joita kulloinkin halveksuu. Toisin sanoen toisinto Fucking Åmålista, mutta mikäpäs siinä, onhan Suomessakin jo koluttu Levottomia useampaan otteeseen.

Tarkoituksellisen kylmäsävyinen, pehmeähkö kuva, joka on havaittavasta kohinasta ja ajoittaisesta reunavärinästä huolimatta keskimäärin miellyttävän levollinen. Musikaalisesti toimiva, mutta sangen vähäeleinen ääniraita. Tarjolla myös DTS-ääniraita. Ekstroissa ohjaajan, pääosan Alexandra Dahlströmin ja käsikirjoittaja Sara Kadeforsin tekstittämätön ruotsinkielinen kommenttiraita, kattavat faktaruudut, kuvagalleria, musiikkivideo ja traileri. Lisäksi DVD-ROM -osiolta löytyy erittäin tervetulleena erikoisuutena elokuvan ”käsikirjoitus” pdf-muodossa – harmi vain ettei tämä ole varsinainen käsikirjoitus vaan pelkkä vuorosanalistaus. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Tova Magnusson-Norling
Pääosissa: Alexandra Dahlström Sverrir Gudnason Sebastian Ylvenius Leo Hallerstam Oldoz Javidi
Tarina: Sara Kadefors
Kuvaus: Anders Bohman
Musiikki: Anders Engström

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2003Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.81
Ääniraita: Dolby Digital
DTS5.1
    

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ( Sandrew) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään