Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Blades of Glory

Hokkarihemmot 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Kieli poskessa - ja pääosin vielä nimenomaan siellä takapään lähettyvillä - tehty komedia kahdesta mestariluistelijasta, jotka saavat elin-ikäisen kilpailukiellon miesten taitoluistelusta keskinäisen nahistelun johdosta. Iloisen porsaanreiän ansiosta he voivat kuitenkin palata jäille pariluistelusarjassa - ja kuinkas muuten kuin historian ensimmäisenä mies-mies-parina.

Ratkiriemukkaasta ideasta on irronnut kokoelma pariluistelua ansiokkaasti parodisoivia hervottomia sketsejä, joista parhaat koettelevat sekä nauruhermoja että nivusia. Silti iso osa vitseistä perustuu enemmän pokalla heitettyihin älyttömyyksiin, kuin näppäryyteen tai näkemyksellisyyteen. Hauska tämä on, mutta ei yllä esimerkiksi samanhenkisen "Boltsit pelissä" -komedian tasolle.

Erinomaisen tarkka ja levollinen kuva, joka on myös väritoistoltaan hallittu ja sävykäs. Ääniraita jättää runsaasti tilaa ylinäytellen tarjoillulle dialogille, mutta osa myös säestää tapahtumia omaleimaisilla kappalevalinnoilla - etenkin Aerosmithin "I Don't Wanna Miss a Thing":in käyttäminen paikat koetukselle pistävässä miesten pariluistelunumerossa on osuvan kamala valinta. Tehostepuoli koostuu lähinnä mylvivästä yleisöstä ja jäätä leikkaavista luistimista.

Ekstratarjonta on sikäli erikoinen, että anti on lajiteltavissa kolmeen kastiin: perinteiset ekstrat, lopullisesta elokuvasta poisleikattu hupailu ja elokuvan innoittama lisähupailu. Ensimmäiseen luokkaan kuuluvat taitoluistelijan haastattelu (5 min.), dokumentti luistelukoulutuksesta (6 min.), musiikkivideo, kuvagalleria ja sarja TV-mainoksia. Toista luokkaa edustavat mainiot poistetut kohtaukset (9 min.), vaihtoehtoiset otokset (9 min) ja mokat (2 min.). Viimeisen luokan täyttävät pokalla tehty making of -henkinen hupailu (15 min.), kolmen päänäyttelijän keskinäinen haastattelu (10 min.), katsaus vaatetukseen (5 min.), psykopaatin potretti (3 min.) ja mies-nais-parin rooleissaan antama haastattelu (6 min). Kaikki ekstrat esitetään teräväpiirtomuodossa ja musiikkivideota sekä tv-mainoksia lukuunottamatta suomenkielisen tekstityksen kera. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Will Speck Josh Gordon
Pääosissa: Will Ferrell Jon Heder Will Arnett Amy Poehler Jenna Fischer
Tarina: Jeff Cox Craig Cox John Altschuler Dave Krinsky Busy Philipps
Kuvaus: Stefan Czapsky
Musiikki: Theodore Shapiro

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2008Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 204763EAN: 7332504990581

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Paramount) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään