Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Ice Age 2 - jäätikkö sulaa

Ice Age 2 - The Meltdown  

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Neljän jääkautisen eläimen selviytymistä kuvaava Ice Age oli muutama vuosi sitten piristävä lisä animaatiotarjontaan, koska se tarjosi korkeatasoista draamaa digitaalisesti tuotettuna ja toimi vaihtoehtona Disneyn tuotannoille.

Disneyn suoraan videolle tekemien jatko-osien tapaan Sid-laiskiaisen, Manu-mammutin, Jyrsis-oravan ja Diego-sapelihammastiikerin uudet seikkailut eivät viehätä entiseen tapaan. Uuden hahmot jäävät lapsellisiksi, eikä kunnon draamaa saada aikaan. Lapset tästä kuitenkin pitävät vuorenvarmasti.

Uusin laitos poikkeaa aiemmasta BD:sta ennen kaikkea siksi, että tämä sisältää digitaalisen kopion, joka toimii kaikissa mobiililaitteissa. Kuva on miellyttävän levollinen ja väritoistoaan myöten luonteva. Ice Age -elokuvien animaatiotyyli pyrkii runsaiden yksityiskohtien sijaan ennemminkin puhtaaseen yksinkertaisuuteen, joten teräpiirto ei juurikaan tuo lisäulottuvuutta sisältöön. Teräväpiirron tuoma lisätarkkuus näkyykin lähinnä karvan verran parantuneena erottelukykynä eläinten turkeissa. DTS-HD -ääniraita on kauttaaltaan selkeä ja rauhallisen virikkeellinen, mutta tarvittaessa - lähinnä jään murskautuessa - mahtipontisen tilava ja dynaaminen. Tarjolla on sekä alkuperäinen englanninkielinen ääniraita että suomeksi dubattu vaihtoehto (DTS), joka pitää hyvin pintansa vertailussa.

Ekstroissa ohjaajan informatiivinen kommenttiraita, muiden tekijöiden tekninen kommenttiraita, oravan oma aikamatkailu-henkinen lyhytelokuva (HD / 7 min.), poisjäänyttä tilpehööriä (HD / 1 min.), keskeneräisten ja valmiiden kohtausten vertailua (6 kpl), 6kpl opetusfilmejä hahmoista suomeksi dubattuna (10 min.), 2 tietovisaa, äänitehostehupailu ja kuvagalleria synkattuna elokuvaan. (PS/IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Carlos Saldanha
Pääosissa: Ray Romano John Leugizamo Denis Leary Queen Latifah
Tarina: Gerry Swallow Peter Gaulke Jim Hecht
Kuvaus: Craig Anthony Grasso
Musiikki: Will Edwards John Powell

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2005Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
MPEG-2 1.85*
Ääniraita: DTS-HD 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 6438044337365

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (FS Film) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään