HD-DVD - Arvostelu

HD-DVD arvostelu HDDVD kansi
HD-DVD arvostelu HDDVD kansi
HD-DVD arvostelu HDDVD kansi

Matrix Reloaded

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Teräväpiirtoajasta huolimatta Matrixin jatko-osa tekee tehtävänsä: taika on kuollut. Laimea ja fokusoimaton efektisirkus panee epäilemään, tarjosiko alkuperäinenkään kestäviä arvoja.

Neo liitää taivailla kuin Teräsmies ja henkilöt alkavat höpöttää yhdentekeviä. Katsoja miettii, kumpi olisi parempi, toiminta vai dialogi.

Pitkä moottoritiejakso sentään rokkaa ja rollaa, ja viimeinen puoli tuntia antaa vastauksia katsojaa askarruttaviin kysymyksiin.

Myytinomaisuutta ei silti enää tavoiteta. Uskonnolliset ja yksilöiden väliset sentimentaaliset suhteet tekevät vaivaantuneen olon. Pitkillä musiikkikohtauksilla yritetään kosiskella ravejengiä.

Veljesten tyylitaju on pettänyt pahemman kerran. Edes Omega Manista tutun Anthony Zerben rooli tai Haut-Brionin punaviini eivät jaksa innostaa. George Lucas pystyi sentään tekemään kolme hyvää Star Warsia ennen kuin mies lopahti lopullisesti. Wachovskit joutuivat maitohapoille jo yhden hyvän erän jälkeen.

Odotusten mukaisesti erinomainen kuva ja ääniraita, joka ylittää DVD-laitoksen tarkkuuden ja näyttävyyden. Ääniraita varsinkin toimii paljon erottelevammin. Ekstroihin on tallennettu kaksi kommenttiraitaa, viisi dokumenttia, videopelin 23 kohtausta, musiikkivideo, trailereita ja tv-mainoksia. (PS)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: The Wachowski Brothers
Pääosissa: Keanu Reeves Carrie-Anne Moss Laurence Fishburne
Tarina: Andy Wachowski Lana Wachowski
Kuvaus: Bill Pope
Musiikki: Don Davis

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2003Kesto: 138 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: Dolby TrueHD
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 106405EAN: 7321944809355
© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Warner) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään