Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Paavo Pesusieni -elokuva

Spongebob Squarepants: The Movie 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Meribiologian luentojen luppohetkien aikana luotu Paavo Pesusieni on kovaääninen kirkuvan keltainen pesusieni, joka on aina valmis imemään itseensä uusia elämänkokemuksia. Nyt hyväntuulisen ADHD-hörhöilyn innoittimena toimii Tangalan (tai Bikinipohjan) kadonnut kruunu, jota Paavo lähtee yhdessä ystävänsä kanssa hakemaan merenpohjan synkemmiltä seuduilta.

Kieliposkessa ja keskenkasvuisella asenteella luotu sarja ei ole aivan pienimpien muksujen katsottavaa, sikäli aikuista örvellystä matkan varrelle mahtuu, mutta kouluikäisten parista sarja varmastikin löytää faneja. Menestyksestä osoituksena onkin miljardiluokan bisnes, johon pitkäikäisen sarjan ohella mahtuu kohta jo kaksi elokuvaa ja vino pino Angry Birdseistä possunvihreitä tekeviä oheistuotteita. Tämän elokuvan perusteella sarjan lumo ei aivan avaudu.

Erinomainen kuva toistaa yksinkertaisen 2D-animaation värikylläisesti ja kirkuvan terävästi. Ääniraita on samaa sarjaa. Elokuva on tekstitetty suomeksi. Ekstraton. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Stephen Hillenburg
Pääosissa: Tom Kenny Bill Fagerbrakke Clancy Brown Rodger Bumpass Mr. Lawrence Alec Baldwin David Hasselhoff Scarlett Johansson Jeffrey Tambor
Tarina: Stephen Hillenburg
Kuvaus: Jerzy Zielinski
Musiikki: Gregor Narholtz

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2004Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7332431039728

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Paramount) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään