Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

The Interview

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Tabloidiohjelman juontaja (James Franco) ja tämän tuottaja (Seth Rogen) pomppaavat oprah-luokasta kansainvälisen diplomatian ytimeen kun Pohjois-Korean johtaja yllättäen suostuu heidän haastattelupyyntöönsä. Homma voi päättyä vain kansojen välisten jännitteiden lientymiseen tai täysimittaiseen ydinsotaan.

"Kimin on kuoltava, se on amerikkalainen tapa". Ennakkohypen perusteella tämä kuulosti vain typereltä örvellykseltä, joka todennäköisesti hukkaa pointtinsa jo alkutekstien myötä, mutta toisin kävi. Elokuva onkin ilmiömäisen idioottimainen seikkailu ja hykerryttävän omaleimainen komedia, joka lyö melkein yhtä kovalla kädellä CIA:ta ja viihdeuutisia kuin pohjoiskorean diktaattoria.

Team American elävästi mieleen tuova farssi pitää kielen tiukasti poskessa, mutta ei anna tämän kertaakaan vesittää läppää tai harhauttaa tarinan punaista lankaa. Räikeät tapahtumat, älyttömät oneliner-sutkautukset ja jopa yksi eläimellinen seksikohtaus ovat kuin suoraan Team Americasta, mutta homma ei missään vaiheessa tunnu apinoinnilta tai tyhjänpäiväiseltä jokellukselta. Tämä on Team America 2 - sätkynukeilta vain puuttuvat nyt näkyvät langat.

Hyvä, ja erityisesti komediaksi upean viitseliäs kuosi. Kuva on kiitettävän terävä, luonteva ja tunnelmallisesti sävytetty. Ääniraita simuloi hyvin Pohjois-Korean viisuja ja pitää auttavasti fiilistä yllä myös jännityksen ja toiminnan hetkillä.

Ekstroissa energinen ohjaajien kommenttiraita, asiallinen sarja poistettuja kohtauksia (25 min.), mokia (7 min.), improvisointia (10 min.), Randall Parkin koe-esiintyminen (5 min.), hilpeä nakuselviytyjät-parodia (14 min.) ja löyhästi luonnehditut koosteet ohjaajista (7 min.), pääparista (7 min.), hahmon luomisesta (5 min.), koiranpennusta (2 min.), tiikeristä (5 min.) ja läpästä (2 min.). Pakan pohjalla vielä diktaattorin deittivideo (1 min.). (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Seth Rogen Evan Goldberg
Pääosissa: James Franco Seth Rogen Lizzy Caplan Randall Park
Tarina: Dan Sterling Seth Rogen Evan Goldberg
Kuvaus: Brandon Trost
Musiikki: Henry Jackman

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2014Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: Columbia PicturesKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5051162346876

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Columbia Pictures) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään