Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Äkkikuolema

Sudden Death 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Rahaa himoavat entiset CIA-miehet ottavat panttivangeikseen jäähallillisen Stanley Cupin loppuottelua seuraamaan tulleita faneja, joiden joukossa myös Yhdysvaltain varapresidentti ”sattuu” olemaan. Päivän pelastaa palopäällikkö Jean-Claude Van Damme sankarin punainen viitta hulmuten.

Tiukkojen trillereiden parissa kunnostautuneelta ohjaajalta tämä on puolivillainen esitys, mutta tahtipuikko heilahtelee silti tässäkin palkitsevan napakasti. Die Hardia ja Ihmemiestä sopivasti kanavoiva jännäri tuntuu nyt 20 vuotta ensikatsomisen jälkeen yllättävän tuoreelta ja intensiiviseltä tapaukselta. Jos taas sankarin poika vaikuttaa oudon tutulta on tähän hyvä selitys: häntä näyttelevä Ross Malinger nähtiin pulaan joutuvana lapsena Lastentarhan kytässä ja uusioperheen kokoavana kersana elokuvassa Uneton Seattlessa.

Kuva paranee kivasti aiemmasta DVD:stä, ja nyt filmirakeen lomasta löytyy kivasti yksityiskohtia. Hetkittäin rae menee aavistuksen yliterävöitetyn oloiseksi, mutta ikäisekseen jälki on mainiota. John Debneyn sävykäs musiikkiraita istuu tehtäväänsä tunnelman luojana kuin nakutettu. Aikaisemmalta DVD:ltä löytyi lisukkeiksi traileri ja faktaruutuja, mutta tämä julkaisu on ekstraton. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Peter Hyams
Pääosissa: Jean-Claude Van Damme Powers Boothe Raymond J. Barry Ross Malinger
Tarina: Karen Elise Baldwin Gene Quintano
Kuvaus: Peter Hyams
Musiikki: John Debney

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 1995Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
VC-1 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5050582938623

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään