Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Turbo - 3D

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Pettymykseksi jääneiden Lentsikoiden jälkeen uusi sankari löytyy yllättävältä taholta: tavallisesta puutarhaetanasta, joka janoaa moottoriurheilun hurjien vauhtien perään. Eräänä iltana onnekas eksyminen katukisoihin injektoi etanan elimistöön hieman typpioksiduulia ja uusi vauhtihirmu Turbo on syntynyt.

Dreamworks studioiden kynäilemä animaatio kisailee tasaväkisesti alan paalupaikkaa jo tovin pitäneen Pixarin animaatioiden kanssa. Meno ei ehkä ole aivan yhtä vetävää kuin vaikkapa ensimmäisessä Autot-elokuvassa, mutta kauaskaan ei jäädä. Huumori toimii ja myös aikuisemmalle yleisölle riittää hupia koko matkan ratoksi. Tässä vaikutteita otetaan paitsi jenkkilän Indy 5000 -kilpa-ajoista myös Fast and the Furious -kaahailusta, jolle löydetään kivasti vastinetta etanoiden maailmasta. Keksiliäs ja vetreä animaatioseikkailu kannustaa jahtaamaan unelmiaan yli omien lähtökohtiensa.

Erinomainen kuva on kaikkea mitä hyvältä animaatioelokuvalta odottaakin: rikas, tilava, dynaaminen ja mielikuvituksekas. Ja myös tekniikka pysyy menossa mukana. Tilakuva toimii ehyesti ja ylittää etanan mittakaavan moninkertaisesti. Äänipuolella alkuperäisraita kovine nimineen asettaa suomenkielisen dubin jälleen haastajan asemaan, mutta molemmat raidat toimivat kivasti. Tuttuun tapaan alkuperäisraita on häviötön 7.1-kanavainen DTS HD Master Audio ja suomenkielinen raita 3d-versiolla pelkkä DTS5.1.

Ekstroissa poistettu kohtaus, traileri, sekalainen sarja koosteita ja pelejä. Boksi sisältää elokuvan 2D- ja 3D-version omilla levyillään ja myös elokuvan DVD-version. Ekstrat löytyvät 2D-Blu-rayltä. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: David Soren
Pääosissa: Ryan Reynolds Paul Giamatti Samuel L. Jackson Snoop Dogg
Tarina: David Soren Darren Lemke Robert Siegel
Musiikki: Henry Jackman

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2013Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MVC 3D 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 7.1
DTS5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7340112707040

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Paramount) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään