Kino - Arvostelu

Hooked Up

Nyt se on keksitty. Kuvataan elokuvat iPhonella. Lajityypin ollessa found footage, on tekninen valinta erityisen helppo perustella. ”Matkavideotahan me tässä kuvaamme.” Kamerakulut saadaan nolliin ja hyvä markkinointikulma avautuu siinä samalla. Apple-mainoskampanjan osana ajatus voisi toimia, varsinkin jos verenjuoksutuksen määrä olisi hieman alhaisempi.

Ääliömäinen Antonio ja vähän vähemmän ääliömäinen Peter lähtevät bilematkalle Barcelonaan. Peter on juuri ajautunut erilleen naisystävästään, syytä karkumatkalle siis on. Vaikka alkuun vapaus tuntuu Peteristä vastentahtoiselta, absinttipullo taskussa auttaa. Mimmien perään yökerhoihin siis.

Jutulle päästään hetimmiten, vieläpä baarin kuumimpien typyjen kanssa. Jatkot odottavat. Ilta numero yksi vaikuttaa suurmenestykseltä, pikkuhousut tipahtelevat hetkessä. Seksi seis! Yhtäkkiä, täysin perusteetta, homma meneekin yliluonnolliseksi, veriseksi ja vielä odotettua tylsemmäksi.

Lapsellinen toteutus, eritehuumoria tuutataan heti alkuun. Pakolliset kameransäikyttelyt ja lentokentän matkalaukkuhihnalla istumiset ovat selvittäneet leikkauspöydän ja päätyneet lopulliseen näytökseen. On ulostetta ja oksennusta. Ensimmäisten viiden minuutin aikana tehdään selväksi, minkälainen on kaksikymmentäviisivuotias amerikkalainen mies.

Night Visions –verikekkereillä tämä ”Ehdoton Espanja” -sarjan elokuva esitetään kahdesti: Kinopalatsin salissa 2 keskiviikkona 29.10. sekä lauantaina 1.11. kello 23.15. Vastenmielinen ja muistettava kuvasto toiminee visuaalisen kauhun ystäville. (VA)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Pablo Larcuen
Pääosissa: Jonah Ehrenreich Júlia Molins Stephen Ohl Natascha Wiese
Tarina: Pablo Larcuen Eduard Sola

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2013Kesto: 81 minuuttia
Julkaisija: Raven Banner 
  
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
    
© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Raven Banner) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään