Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Changeling - vaihdokas

Changeling 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Clint Eastwoodin vakaalla kädellä luotsaama draama kertoo hurjan tarinan yksinhuoltajaäidistä (erinomainen Angelina Jolie), jonka kadonneen pojan poliisi palauttaa kotiin 3 tuumaa lyhyempänä ja erinäköisenä.

Vuoden 1928 tositapahtumiin perustuva elokuva käynnistyy Kauniin mielen ja salaliittojännärin kiehtovana sekoituksena, vie yksilön sorron ja korruptoituneen edesvastuuttoman vallankäytön häiritseviin mittoihin ja päättyy musertavaan loppuratkaisuun, joka aavistuksista huolimatta tulee seinän takaa. Häkellyttävintä kaikessa on kuitenkin se elegantti ja luomoavan kuvauksellinen tapa, jolla ohjaaja Eastwood saa sulautettua moninaiset ja usein ahdistavat teemat yhteen tipauttamatta nuottiakaan matkan varrella.

Ensiluokkainen kuva ja ääni. Erinomainen kuva näyttää väritoistoaan myöten onnistuneesti patinoidulta eikä kuvan tarkkuuskaan jätä sijaa moitteille. Clint Eastwoodin rauhallinen pianomusiikki soi tapahtumien taustalla hienosti ja muutoinkin äänimaailma on hiottu ja hillityllä tavalla myös tilava.

Ekstrojen keskeisintä antia on kattava kolmikanavainen kuva-kuvassa-toiminto, joka esittelee elokuvan tekoa, Los Angelesia ennen ja nyt sekä elokuvan takana olevaa tositarinaa. Lisäksi mukana on lyhyet koosteet elokuvan tekemisestä (HD 14 min.) ja Angelina Jolien roolista (HD 5 min.). (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Clint Eastwood
Pääosissa: Angelina Jolie John Malkovich
Tarina: J. Michael Straczynski
Kuvaus: Tom Stern
Musiikki: Clint Eastwood

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2008Kesto: 142 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
VC1 2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 207979EAN: 5050582612271

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään