Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Signs

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

"Vesi vanhin voitehista". Uskonsa menettänyt pappi (Mel Gibson) kamppailee perheensä kanssa vaimonsa kuoleman ja ulkoavaruudesta tulevan uhan edessä. Selittää jännittävällä tavalla jenkkipelloille ilmestyvien aukioiden arvoitusta. Tehty pieteetillä, luottaen psykologiseen jännitykseen, mutta vain juuri ja juuri neljä tähteä.

Uusintakierroksella ikävä kyllä tämä realisoitui kolmen tähden kokemukseksi. Lopulta jäljelle jäi vain hyvä mieli siitä, että tähdenlennoksi jäänyt nuori ohjaaja kumarsi hauskalla tavalla 1950-luvun science fiction -elokuvan alalajille, jossa Neuvostoliiton uhka projisoitiin avaruusolentojen hyökkäykseen.

Visuaalisesti elokuva ei ole lajityyppinsä huomioon ottaen erikoinen, mutta ohjaajalle tyypilliseen tapaan äänimaailma soi jännittävästi. Tarkkuus nousee vanhan DVD-laitoksen yli, mutta alkupolven BD:nä taso ei pysy kautta linjan. Alkupanerointi suorastaan valuu kuva-alan yli. Ääniraitana on välivaiheen ratkaisu, toimiva PCM, mutta myös DTS ja DD5.1 löytyvät. Ekstroissa on 61 min. dokumenttia, 8 min. poistettuja kohtauksia, kuvakäsikirjoituksia eri ääniraidoin, kommenttiraita ja näyte ohjaajan pikkupoikana tekemästä hauskasta Alien-elokuvasta. (PS)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: M. Night Shyamalan
Pääosissa: Mel Gibson Joaquin Phoenix
Tarina: M. Night Shyamalan
Kuvaus: Tak Fujimoto
Musiikki: James Newton Howard

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2002Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
1080p 1.85*
Ääniraita: PCM
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 104713EAN: 8717418157616

Genre

Lue myös

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään